Aquest matí a les 7:30 estàvem al Caprabo el Santi, el Fer i jo. El Fer ha arribat uns minuts tard, no ha trobat les sabates de les cales Shimano i ha vingut amb automàtics Shimano i sabates amb cales Crank Brother, una mala combinació. Per aquest motiu, hem decidit fer una sortideta light i no fer trialeres, podia ser perillós. Semblava que en qualsevol moment engegaria a ploure molt i ens mullaríem, però el temps ha aguantat, ha anat ploviscant i parant constantment, no ens hem mullat en cap moment, ha estat bé.

Hem pujat la Fita, hem baixat a Vallcarca i hem pujat a Campdasens. El Fer va just de forma, el Santi que ha fet la primera sortida oficial aquesta temporada, va bé, com sempre, al seu ritme. Hem arribat a Can Granada, les primeres masies que trobes tan bon punt comença a ser més planer el camí i hem esperat el Fer que venia lluny. Hem seguit pujant, ha estat una sortida més social que no pas per fer esport, fa temps que no ens veiem i ens hem posat al dia de coses xerrant tranquil·lament. Hem passat Campdasens i hem arribat al cim, on hem parat per fer un parell de fotos.

La tornada per darrera ha estat bé, però hem anat a la dreta per anar a creuar la carretera del Rat Penat que va a la Plana Novella i hem baixat cap a Vallgrassa. D’allà, hem seguit recte fins arribar a la carretera que va a Begues i hem decidit seguir recte per carretera fins a Can Grau i d’allà anar cap a Olesa de Bonesvalls i baixar a l’esquerre cap a Olivella, abans d’arribar a Santa Susana. Hem anat fent via fins arribar a Can Grau, el Fer i el Santi han tardat un pel més en venir, el Fer anava molt just, volia anar a Olivella per carretera, suposo que falta de forma, però ara fa un mes vàrem sortir i estava molt millor que avui.

Li he donat un parell de barretes de muesli que duia a sobre i hem fet una parada de 10 minuts, hem seguit baixant per carretera fins arribar al desviament a l’esquerre que va cap a Olivella, l’hem agafat i de seguida hem encarat la pista de tornada cap a Sitges, contant que a la part més planera de la pista, hem anat a la dreta, pel camí que esta tancat amb 2 cadenes per anar a buscar, sense pedalar de pujada, la urbanització de Can Pere de la Plana. Al ser baixada el Fer anava millor. A la que hem arribat al desviament de la urbanització a l’esquerre, hem pujat per carrer ample, primer sense asfaltar.

Des d’allà la sortida es senzilla, creuar la urbanització, hem anat fins a la casa de Colònies de Can Pere de la Plana i hem baixat pel camí de sempre per sortir de la urbanització i anar a parar al camí que va de Sant Pere de Ribes a Sitges. El Fer s’ha endut un parell d’ensurt amb les sabates i els pedals automàtics, suposo que deu tenir un punt perillós. Ens hem acomiadat del Fer que ha marxat cap a Ribes i el Santi i jo hem anat tranquil·lament cap a Sitges. Ens hem acomiadat al polígon Mas Alba, ell ha marxat cap a casa i jo també.

He arribat a casa amb 37,48km que he fet amb 2 hores 40 minuts, a un ritme de 14km/h, tranquil·lament, sense pressa, sortida molt social avui. Una màxima de 59,3km/h, suposo que baixant a Vallcarca, un consum energètic en el meu cas de 1901kcal, una mitja cardíaca de 116 ppm que es el meu 66% i una màxima de 167 ppm que es el meu 95%. He mirat de fer alguns springs per fer pujar el cor de pulsacions, es una manera de fer series i entrenar el cor. La mitja de cadència de 62 rpm, el desnivell positiu de 934 metres i 948 metres de negatiu.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 37378 m
Total climbing: 996 m
Total descent: -1011 m
Download file: 29_04_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix