Aquest cap de setmana volia fer la primera sortida oficial pel Garraf, però no puc demà diumenge, així que vaig fer un  email per convocar la gent per avui dissabte, però al final, no hi ha hagut quòrum. El dissabte es un mal dia per nosaltres, i a més ahir la previsió era de pluja, tot i que al final el Fer i el Carlos van dir de sortir d’hora i tornar d’hora, al final res de res, així que he sortit sol i he fet un Gunyoles en solitari.

M’he llevat a les 6:30, m’he vestit, m’he fet un te i he sortit que devien ser les 7 i poc, fosc però amb llum, ja es podia sortir sense llum artificial. He encarat la pujada al Caprabo i he anat cap a Can Lloses pel camí que va a Sant Pere de Ribes, uns 20 minuts en arribar a Can Lloses. No he parat, he seguit carretera d’Olivella avall cap a Mas Milà, desviant-me a la dreta pel camí que et dur a la Masia Mas d’en Giralt, el deixes a la dreta i seguint el camí vas a parar al camí que baixa i arriba a Mas Milà. Des d’allà, per camí, a la dreta cap el camp de futbol i seguint recte fins arribar a Can Suriol, a la carretera d’Olivella. En sentit contrari a Olivella uns metres per carretera fins entrar a un camí de nou, tancat amb una balla que et dur fins a Les Gunyoles.

He trobat molts bassals d’aigua, es a dir, va ploure molt, però no crec que ahir. Hi havia bassals que t’obligaven a reduir la velocitat i passar pel lateral sota el risc de posar-te perdut de fang, no en tenia ganes. He hagut de baixar la velocitat cada cop que he passat un bassal, llàstima perquè he sortit a molt bon ritme i pensava fer un bon temps. A la última pujada cap a Les Gunyoles m’he notat buit, estava sense forces. Es falta d’entrenament, m’he tirat tot l’hivern amb cadència molt lenta i fent pujades, però pujades ràpides i amb cadència alta, res de res.

Deixant Les Gunyoles a la dreta i seguint per la mateixa pista, arribes al punt més alt. He parat per fer una foto de Vilafranca del Penedès i de Montserrat. No plovia, tot i que l’amenaça hi era, m’ha aguantat. Després de les fotos, he seguit pel camí de tornada, es baixa fins a l’Arboçar de Dalt i s’entra a una masia rural per creuar la carretera i baixar fins a Can Trabal, deixant el Cim de la Penya del Papiol a la dreta. Can Traball avall, ja de tornada i molt més ràpid que l’anada, es baixa més que no pas es puja, ja has pujat en sentit contrari. Passo per sota de Viladellops i encaro el camí de tornada, ara hi ha una pujada llarga, no dura, però que al ritme que duia m’he vist obligat a ficar-ho tot, en algun punt he entrat amb el 50 dents. Es baixa cap a Mas Milà, allà carretera.

Abans de tocar carretera, m’he trobat una colla important de ciclistes dels Biciats del Garraf, a un molt bon ritme, hi ha nivell. He encarat la carretera dins la urbanització, per agafar després la carretera d’Olivella a Sant Pere de Ribes i seguir-la fins a Can Lloses de nou, el camí de tornada, el mateix que el d’anada.

He arribat a casa amb 2 hores 23 minuts, crec que molt bon temps, contant que el meu millor temps l’any passat en fer el mateix circuit era de 2 hores 19 minuts, son només 4 minuts més, i contant que m’he notat molt cansat arribant a les Gunyoles, crec que amb unes quantes sortides més pel Garraf, puc agafar el ritme i el nivell que tenia l’any passat per la zona. La distància ha estat de 44,65km, l’he feta a un ritme de 18,6km/h amb una màxima en baixada de 50,5km/h, no tinc clar on, la veritat. El consum energètic en el meu cas ha estat de 2170 kcal, la mitja cardíaca de 145 ppm que es el meu 83% i una màxima de 168 ppm que es el meu 96%, la cadència mitja de 81 rpm, torno amb cadències normals, no pas les de la FatBike al Pirineu, un desnivell positiu de 803 metres i un negatiu de 813 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44432 m
Total climbing: 908 m
Total descent: -921 m
Download file: 07_04_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix