Aquest matí a les 7:30 estava al Caprabo, no hi havia ningú, he esperar un parell de minuts de marge i he sortit. La sortida ha estat amb molt de fang, ahir va ploure molt i el terreny estava molt moll, la terra encara no ha absorbit tota l’aigua. He pujat la Fita, he anat cap als caçadors i he baixat a Vallcarca per Mas Quadrell, un cop a baix, he pujat cap a Campdasens i he baixat pel camí que et dur al creuament per anar cap a Vallgrassa. He agafat el desviament i al començar a pujar he vist el Joan Manel, no podia ser un altre, la seva Cube es espectacular de colors. M’he posat al seu costat i quan m’ha mirat ens hem conegut.

M’ha dit que ha fet un whatsapp 5 minuts abans de dos quarts, no l’he vist, ha esperat una estona i ha sortit sol, per sort hem coincidit en la ruta, ens hem trobat i hem seguit plegats tota la ruta. Hem arribat a creuar la carrereta que va del Rat Penat a la Plana Novella i hem baixat cap a Vallgrassa, seguint el camí per acabar arribant a la Plana Novella, just a l’inici de la pujada del camí de Begues. El Joan Manel tenia una ruta al cap i l’hem seguit, hem fet recte cap a Can Grau per carretera, per agafar la pujada a l’esquerre que et dur de nou a la Plana Novella, al castell Budista. Hem sortit per darrera del castell i hem encarat la tornada a Sitges per pista, hem baixat i hem agafat el corriol que hi ha al pàrquing de Jafra, després del cadenat.

Es un corriol que et deixa a la pista que ve de la Fassina i puja cap als Masets de Dalt. Hem encarat la pista cap als Masets de Dalt, els hem passat i hem seguit pujant per la mateixa pista fins a Quatre Camins. Hem seguit recte cap a Olivella, hem passat les Masies que hi ha a mig camí i tan bon punt hem arribat a la pista encimentada que et dur cap a Olivella, hem agafat el camí que hi ha a la primera Masia a l’esquerre, et dur per un corriol a dalt de tot de Olivella, hem sortit al cementiri. Hem baixat cap al poble per carretera, el Joan Manel ha agafat aigua a la font del poble i hem seguit baixant per carretera per agafar la pista que hi ha a la dreta i que va vorejant la carretera fins arribar a Can Suriol. Des d’allà, hem seguit cap a Mas Milà. Tan bon punt hem arribat a la depuradora, hem baixat a l’esquerre, deixant el camp de futbol a mà dreta i hem anat tornant cap a l’esquerre de tot, cap a la urbanització de Can Pere de la Plana.

El Joan Manel volia seguir recte, així que hem fet via, hem seguit la pista que et deixa a la pujada cap a Quatre Camins, hi havíem passat una estona abans. Hem arribat a Quatre Camins i hem fet a la dreta, de nou cap a la Urbanització de Can Pere de la Plana, però ens hem deixat caure a l’esquerre, per un corriol que et deixa a un creuament de 4 camins. El corriol estava molt desgastat per les pluges, a mi m’ha costat i he hagut de treure el peu a l’inici de la part final, hi ha un parell de regarots importants i m’ha fet por relliscar. Hem arribat ambdós sense caure al creuament i hem baixat pel corriol de l’esquerre. Hem trobat gent pujant, primer un noi sol i a la part final, hi havia una colla de 6 o 7, que ens han deixat passar amablement. Al final de tot del corriol, quan ja es planer, hem parat a fer la foto de rigor.

Hem encarat de nou els Masets, després la Fassina i la pujada cap als caçadors, jo he anat pel camí de l’esquerre, m’agrada més, el Joan Manel ha fet recte. Des dels caçadors, hem baixat ja cap a Sitges, primer la Fita i després jo m’he desviat pel corriol de la dreta, que estava exageradament tocat per l’aigua, la part final he fet peu, no m’he vist amb cor de baixar sense caure, s’ha de fer per l’esquerre. Hem arribat al Caprabo, el Joan Manel s’ha quedat a rentar la bici jo he fet via cap a casa.

He arribat a casa amb 51,63km que he fet amb 3 hores 25 minuts, a una mitja de 15,1km/h, una velocitat màxima de 52,6km/h, un consum energètic en el meu cas de 2686kcal, una mitja cardíaca de 132 ppm que es el meu 75¡% i una màxima de 167 ppm que es el meu 95%. Avui en algun punt he pujat de pulsacions. La cadència mitja de 72 rpm, un desnivell positiu de 1257 metres i un desnivell negatiu de 1272 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 51465 m
Total climbing: 1344 m
Total descent: -1361 m
Download file: 15_04_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix