Aquest matí he sortit amb bici, amb ganes, tot s’ha de dir, però el cos no a acompanyat les ganes.

He pujat la Fita i m’ha costat molt, el diumenge vàrem sortir bé, ahir vaig fer-ne 16 i mig corrent pel Garraf i les cames han dit prou.

He mirat el temps a l’alçada del mirador dels Caçadors, li he posat 4 minuts més que el temps habitual, i de pulsacions he anat baix.

He baixat per anar cap als Holandesos, m’he trobat el Santi amb la Scott de 26, em diu que ha sortit a entrenar un pel, entra més tard.

He baixat pel Fondo de les Llenties, per pujar cap a Jafra, per la trialera del revolt i baixa per darrera del pàrquing de Jafra cap a la pista que va de la Fasina als Masets de Dalt.

Un cop als Masets de Dalt, he anat a buscar la trialera que puja, després de la cadena, paral·lela a la pista que puja a Quatre Camins.

L’he feta bé, tot i que he hagut de posar peu en un punt que m’ha relliscar la roda i no he pogut rectificar.

Només posar peu i tornar a calçar-lo al pedal per seguir pujant.

Des de dalt, pista de sortida i caiguda per la trialera de darrera, la que hi ha creuant la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Un cop a baix, pista cap a Mas Milà, però he girat cap a Olivella a la dreta.

He anat a buscar el corriol estret que ens va ensenyar el Santi fa temps, esta molt amagat, molt tapat, però és molt xulo.

La baixada fins a la vall es pot fer sencera, sense fer peu. Un cop a baix, a l’esquerre seguint el corriol, s’ha de fer peu 3 o 4 cops, hi ha arbres caiguts i no permet poder passar.

Al final del corriol, arribes a la pista que puja de Mas Milà a Can Pere de la Plana.

He pujat amunt per agafar el corriol que hi ha a la dreta cap a la urbanització de Can Pere de la Plana, i des d’allà, cap a la Granja Escola i de tornada.

La he feta per la riera, cap a l’autòdrom, per entrar a Sitges pel passeig, passada l’església del Vinyet.

He arribat a casa amb 30.75km que he fet amb 1h 51m a una mitja de 16.6km/h, amb un desnivell positiu de 567 metres i negatiu de 577 metres. La cadència mitja de 77 rpm, una mitja cardíaca de 124 ppm que és el meu 72% i una màxima de 153 ppm que és el meu 88%. La mitja cardíaca molt baixa, però les cames molt cansades ☹ la potència mitja de 177W i la màxima de 703W. El consum energètic en el meu cas de 1186 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 30992 m
Total climbing: 624 m
Total descent: -636 m
Download file: 27_10_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix