Aquest matí de diumenge havíem quedat a les 7:30 al Caprabo i a les 8:00 a la plaça de la Vila a Sant Pere de Ribes, per anar a Vilanova i pujar el Fondo de les Oliveres per anar a parar al Pic de l’Àliga.

Es una ruta que estem fent bastant, però es bastant bona, per distància, per temps i perquè te un pel de tot, pujada dura, pista, alguna trialera, etc.

Hem aparegut el Jorge i el Joan Manel a Sitges i a Ribes en Mario, el Fer i el Santi.

El Fer no venia amb nosaltres des de finals de juny, fa molt, el Mario va venir després, però tampoc gaire més sovint.

Hem anat cap a Vilanova, a la Mahle pel Castell, el ritme ha estat tranquil, el Fer i el Santi, duien un ritme més baix que el nostre.

Des de la Mahle, cap a la Masia en Cabanyes i pujada per pista fins el Mas de l’Artís.

D’allà, la pujada pel Fondo de les Oliveres, que era nou de pujada pel Fer.

L’hem fet bastant bé, en el meu cas he hagut de fer peu 2 cops, a la part de la pedrera important que hi ha a l’inici, i a la part mitja, on hi ha un esglaó, que l’he vist per on pujar, però m’he quedat enganxat al final, la propera.

Un cop a dalt, hem pujat cap a la Casa Alta per la pujada de ciment i cap al Pic de l’Àliga per la pista.

Des del Pic de l’Àliga, la foto de rigor, i baixada a Canyelles per carretera i pista al final i pujada cap al  Montgrós per la part de darrera de la benzinera.

La pujada forta del Montgrós, que es curta, però et cal cap i cames, ha estat factible per tots menys pel Mario que la va pujar l’última vegada, però avui no hi ha hagut manera, en canvi, el Joan Manel l’ha pujada per primer cop, estava molt content, i crec que la resta també.

Un cop a dalt, i deixant reposar un parell de minuts, hem baixat per la trialera de l’esquerre, quan es passa el bloc de pisos abandonats, que acaba al formiguer i per la segona que et deixa al Castell.

Des de Ribes, hem anat plegats fins a l’escola la Riera on el Fer ha marxat cap a casa i la resta hem anat cap a Sitges. El Jorge i jo per Puigmoltó i l’autòdrom, i el Joan Manel, el Santi i el Mario han anat cap a Sitges per la banda de la riera primer i acabant al mateix lloc de sortida.

El Mario tenia temps, havia quedat amb la família per sortir a les 11 amb bici, per tan li quedava mitja hora de temps, i el Santi marxava cap a casa des de Mas Alba.

Jo he arribat a casa amb 43,30km que he fet amb 2h 47m a una mitja de 15,5km/h. Es pot dir que un ritme de sortida social, molt tranquil. El desnivell positiu de 853 metres i negatiu de 744 metres, la cadència de 71 rpm, la mitja cardíaca de 117 ppm que és el meu 68% i la màxima de 168 ppm que és el meu 97%, pujant la última forta del Montgrós. La potència mitja de 157W, la màxima de 692W, el consum energètic en el meu cas de 1575 calories i la temperatura baixa, 5 graus de mínima i 21 de màxima. A primera hora feia fred, jo he sortit d’hivern, però a la tornada em sobrava roba.

Ah per cert, la Fox de darrera no treballa bé. M’he endut la manxa per anar-la inflant, perd, i perd molt. He anat molta estona amb l’amortidor de darrera clavat, menys a les baixades que l’he obert, però no ha treballat bé. Demà l’enviaré de nou a veure que passa, a veure si hi ha sort i el tinc pel cap de setmana vinent.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 43652 m
Total climbing: 957 m
Total descent: -955 m
Download file: 04_10_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix