Aquest matí de dijous, dia de la Mercè i festa pels que “treballem” a Barcelona, hem quedat a les 7:00 al Caprabo amb el Joan Manel i el Jorge per fer un Campdasens.

El Joan Manel havia d’estar a Vilanova a les 9 del matí, per tan hem quedat ben d’hora per fer una horeta i poc i estar de tornada amb prou temps per fer una dutxa i arribar a temps al lloc.

Com que comença a clarejar a les 7:30 aproximadament, he agafat la Lupichin, tot i que no hagués fet falta, ja que arribant al Collet de la Fita ja hi havia llum de sobres per poder anar sense llum artificial.

El Joan Manel i el Jorge no en duien pas de llum, els hi vaig dir que creia que no caldria, i jo he agafat la Lupichin ☹

Hem pujat la Fita, Mas Maiol i baixat per Mas Quadrell fins a Vallcarca, pujat per darrera, per la pujada de ciment fins a Can Granada primer i Campdasens després.

Hi havia una sortida de sol increïble, tot taronja i encara amb bona temperatura.

Un cop a dalt de la pujada final de ciment, abans de començar a baixar cap a Can Lluçà hem parat a fer la foto de rigor.

Baixada cap a Can Lluçà, Holandesos i de tornada cap a casa, primer el mirador dels Caçadors, Mas Maiol, Collet de la Fita i jo he baixat per la trialera del revolt baixant, el Joan Manel i el Jorge han seguit per la pista de ciment.

Hem arribat al Caprabo, i ens hem acomiadat, cadascú cap a casa amb una horeta i poc d’exercici.

A mi m’han sortit 27,22km que he fet amb 1h 20m a una mitja de 20,2km/h, amb un desnivell positiu de 571 metres i negatiu de 578 metres, amb una cadència mitja de 77 rpm, una mitja cardíaca de 139 ppm que és el meu 80% i una màxima de 170 ppm que és el meu 98%, la potència mitja de 216W el consum energètic de 1049 calories i la temperatura encara bona, donen fred pel cap de setmana. 15 graus de mínima i 23 graus de màxima.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 27346 m
Total climbing: 619 m
Total descent: -617 m
Download file: 24_09_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix