Aquest matí he sortit tard, suposo que per mandra. Tenia al cap pujar el “Tornillo”, que es la part del GR5 que va de Quatre Camins a Can Grau.

He pujat la Fita, he anat fins a Jafra, baixant per la trialera de la Casa Nova, passat els Holandesos.

La pujada a Jafra per la trialera del revolt i baixada cap a la pista de la Fassina als Massets de Dalt per la trialera de darrera del pàrquing.

Un cop a baix, pujada als Massets i després del pi, passada la cadena a l’esquerre, pujada per la trialera fins a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Un cop a Quatre Camins he encarat la pujada del GR5 cap a Can Grau.

Es un tros que m’agrada molt, però sempre m’enganxo en una mena de doble escala que hi ha a la part inicial, després del primer revolt a l’esquerre.

Avui no ha estat una excepció, ho he intentat, passo el primer esglaó, però em quedo enganxat en el segon, no em dono per vençut, seguiré intentant-ho fins que ho aconsegueixi.

Un cop a Cap Grau, només amb una parada, a l’esglaó de rigor, he baixat cap a la Plana Novella.

He pujat per la pista que hi ha a la dreta, no he arribat a l’entrada de Vallgrassa.

Un cop a dalt, baixada per pista, per anar a trobar el mateix camí de pujada que he fet de baixada, menys la part de la trialera.

He pujat cap a la Casa Nova, foto de rigor, i tornada pels Holandesos, Mas Maiol, Fita i a casa.

He arribat a casa amb 33.89km que he fet amb 1h 54m a una mitja de 17.7km/h, amb un desnivell positiu de 709 metres i negatiu de 710 metres. Una potència mitja de 188W, màxima de 1104W, una mitja cardíaca de 129 ppm que es el meu 75% i una màxima de 156 ppm que és el meu 90%. La cadència mitja de 76 rpm, el consum energètic en el meu cas de 1293 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34071 m
Total climbing: 775 m
Total descent: -775 m
Download file: 09_07_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix