Dilluns a córrer, dimarts descans i avui dimecres he fet una sortideta de matí, pujada la Fita, baixada cap a Jafra per la trialera de la Casa Nova, passat els Holandesos.

Des de Jafra, baixada a la pista de la Fassina als Massets de Dalt.

Després del pi, als Massets, a l’esquerre, passant la cadena, per pujar per la trialera que et deixa a la pista de Quatre Camins a Can Pere de la Plana.

Creuar la pista i caure per la trialera de darrera, seguint la pista cap a Mas Milà, per entrar de nou al corriol que puja a Can Pere de la Plana.

Baixada per la Granja Escola, cap a Sant Pere de Ribes i Sitges, a casa, dutxa i a treballar.

M’han sortit 24km que he fet amb 1h 20m, a una mitja de 17.9km/h, amb un desnivell positiu de 514 metres i negatiu de 521 metres, una mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 74% i una màxima de 161% que és el meu 93%. Una potència mitja de 191W, una màxima de 1182W, una cadència mitja de 75 rpm i un consum energètic de 920 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24161 m
Total climbing: 556 m
Total descent: -558 m
Download file: 08_07_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix