Aquest matí m’he llevat amb la intenció de fer un Campdasens a muerte, al màxim que sigui capaç, per veure que tal aguanta el cos, després de la sortida de dimecres i el descans d’ahir.

Ha anat bé, a més ha coincidit que no he tingut transit de sortida del poble, ni cotxes que molestessin  a la pujada, a la tornada un pel a la rotonda de la Bòvila.

La pujada del Collet de la Fita la he pujat molt bé, a molt bon ritme i amb el cos en condicions, he arribat al pi del revolt de les basures amb 17 minuts 3 segons, que es el temps habitual quan pujo a ritme.

He baixat per Mas Quadrell, i he tornat a mirar el rellotge encarant la recta abans d’arribar a la cimentera, habitualment estic amb 26 minuts i poc, avui un minut per sota, he baixat bé.

La pujada d’asfalt per encarar la de ciment que puja a Can Granada bé, la de Can Granada també, combinant assegut de dempeus.

Des de Can Granada fins a Campdasens he anat bé, m’he notat bé de cames. He arribat al cim de Campdasens, just quan es veu Can Lluçà amb 58 minuts i 3 segons, un molt bon temps.

La baixada es on es pot guanyar temps, així que he encarat la tornada mirant de frenar el just i necessari, no més.

M’ha marcat 58 minuts als Holandesos, i m’ha marcat una hora arribant a la caseta que hi ha a mà esquerre després de la pujada dels Holandesos.

Allà he encarat la última pujada, que és quan arribes a la pista de La Fassina als Caçadors, fins el mirador.

He mirat de posar-me de peu i donar tot el que podia, però he hagut de asseure’m de nou, no m’hi he vist amb cor.

Un cop al mirador, baixada cap a Mas Maiol, que es els Caçadors, i baixada del Collet de la Fita cap al Caprabo, sense trialera, per la pista de ciment.

He arribat a casa amb 26,95km que he fet amb 1h 11m 15s, a una mitja de 22,7km/h. No esta malament crec, una mitja de potència de 255W amb una màxima de 1023W. El desnivell de 575 metres de pujada i 577 de baixada, la cadència de 80 rpm, la mitja cardíaca de 147 ppm que es el meu 84%, es bastant per ser una mitja amb una hora i onze minuts, i una màxima de 167 ppm que es el meu 96%.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 27037 m
Total climbing: 613 m
Total descent: -613 m
Download file: 26_06_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix