Aquesta nit passada hi ha hagut Super Lluna, la última del 2020.

Aquest matí, m’he llevat a les 5, he tret la Greta a passejar i a les 6:00 en punt sortia amb la bici cap al Caprabo i per pujar la Fita.

No tenia gaire clar que fer, però m’he anat aclarint a mida que he anat pujant.

Ahir vaig sortir fort, per tan, avui calia deixar descansar un pel el cos i les cames.

He pujat la Fita, Caçadors i he anat cap a Can Lluçà, per baixar cap a Jafre per la Casa Nova.

Un cop allà, no he entrat a Jafre, sinó que he seguit pujant cap a la Plana Novella, per girar a l’esquerre després de la cadena.

He tingut un problema amb una branca d’un arbre, i ha pogut la branca. M’ha trencat el guant i m’ha fet una petita ferida a la mà dreta, però no he parat, m’ho he mirat al arribar a casa.

Als pocs metres després de la cadena, a l’esquerre, hi ha un corriol que et dur a una trialera molt divertida que baixa cap a la riera i et deixa a la pista que puja als Massets de Dalt.

He parat a fer un parell de fotos, començava a clarejar i estava el cel espectacular amb la super lluna.

La pega es que amb un telèfon no es pot fer una foto on es vegi la lluna com es veia en directe, impressionant.

He pujat cap als Massets de Dalt i he anat a l’esquerre, després de la cadena, per pujar la trialera que et deixa a la pista de Can Pere de la Plana camí de Quatre Camins.

Creues la pista, i trialera de baixada a l’altre banda.

Aquí he tingut el dil.lema, opció 1 anar a la dreta, pujar a Quatre Camins i fer el GR5 de pujada a Can Grau, per fer carretera fina a la Plana, Vallgrassa i Sitges o Opció 2, a l’esquerre, cap a Can Pere de la Plana, que es la opció que he fet.

He seguit la pista de baixada, cap a Mas Milà, i el corriol de l’esquerre, després de la cadena, cap a Can Pere de la Plana de nou, un cop allà, tornada de rigor, passant per Sant Pere de Ribes, i riera cap a Sitges.

Un cop he arribat a Sitges, he agafat el carril bici per arribar a casa, no he volgut agafar el passeig, crec que hi ha massa gent i no duc mascareta.

En total m’han sortit 27,14km que he fet amb 1 hora i 40 minuts, a una mitja de 16,2km/h, un desnivell positiu de 504 metres, 496 de negatiu, un consum energètic de 1066 calories, una mitja cardíaca de 122 ppm que es el meu 70% i una màxima de 150 ppm que es el meu 83%, baix i esperat. La potència mitja e 177W, una màxima de 706W, una cadència de 75 rpm i bona temperatura.

Aquí us deixo el track d’avui, demà més.

Total distance: 27310 m
Total climbing: 556 m
Total descent: -553 m
Download file: 08_05_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix