Avui ha estat el segon dia de sortida dins del confinament, encara estem confinats, però sortir de 6 a 10 del matí a fer esport es una opció molt bona.

No m’he despertat a les 5 com volia, però he obert els ulls a les 5:36, m’he llevat, he tret la Greta i cap a les 6:20 del matí he sortit de casa, direcció pujar la Fita.

M’he notat les cames d’ahir, però m’he trobat bé.

Com que no es pot sortir del municipi, he pensat en anar cap a Garraf, es Sitges.

He pujat la Fita, he anat cap als Caçadors i he baixat cap a Vallcarca per Mas Quadrell, fins aquí no he vist a ningú. Des de Vallcarca he pujat a Campdasens, on ahir hi havia un fotimer de gent, però avui ningú, suposo que per horari, i d’allà cap a Can Lluçà.

Des de Can Lluçà he agafat el GR92 que baixa a Garraf. Es una trialera que m’agrada molt, es prou complexa com per no ser capaç encara de baixar-la tota sencera sense fer peu, però te prou grau com per esforçar-m’hi.

Li he donat un cop a la bici amb un roc, no he parat, però he notat que el canvi no anava bé, crec que he doblegat la “patilla” de canvi, en tinc una de recanvi a casa, la canviaré en una estona i a més he vist que la biela dreta del Rotor InPower 2 dur un cop que ha tret la pintura, es veu l’alumini, però funciona, per tan, no em preocupa.

He baixat alguns punts que la última vegada no m’hi vaig veure amb cor, avui els he fet, molt content per això, però amb cura, ja que anant sol, i per aquesta trialera que no hi passa gaire gent, s’ha de vigilar.

M’ha fet l’efecte de sentir una bici darrera meu, en un parell de punts on he hagut de fer peu, he sentit soroll, però no he vist ningú, he anat sol.

Un cop a Garraf poble, hi ha uns 200 metres de Costes del Garraf i encarem la pujada a La Pleta per la trialera, que es molt factible, però no del tot i es dura de nassos, molt de desnivell en pocs quilòmetres.

He vist un parell de ciclistes de carretera i al corriol de pujada una persona que baixava caminant, ens hem saludat i llestos. A la part final de la pujada, la part més dura on habitualment acabo fent peu, he vist un ciclista que venia en sentit contrari, amb una Trek elèctrica. Ha parat, m’ha deixat pujar, i he hagut de fer peu tan bon punt l’he passat. He vist que baixava a peu ☹ Jo amb la bici que duc de baixada no faig peu, i de pujada en algun punt, i ell ha fet peu baixant.

Trialera de pujada del poble de Garraf a La Pleta

He arribat a dalt al pla, m’he adonat que el canvi no anava bé, segurament la patilla, ja farem.

He pujat fins a la gossera bé, i anant cap a la carretera del Rat Penat, he vist a l’esquerra un GR que diu La Pleta, no l’havia vist mai abans, així que m’hi he posat, he pensat que molt serà que m’encigal.li i em toqui caminar.

No ha estat així, surts a la carretera del Rat Penat en una estona, just abans de La Pleta. D’allà, amortidor de davant i de darrera bloquejats i amunt amb paciència, te un parell de punts interessants de desnivell, de dur-ho tot posat i veure que et calen 350W per avançar, no esta malament.

Un cop a dalt, he mirat la hora i he pensat que tenia temps d’arribar fins al Cim de la Morella, així que al a dreta i he pujat al cim.

Les vistes de Barcelona espectaculars, sense pol·lució, ni avions, ni contaminació, es veia tot perfectament.

Barcelona des del Cim de la Morella

He arribat al cim, m’he fet la foto de rigor, i de tornada fins a la cadena, pel mateix camí on he vingut i per carretera fins al creuament de Vallgrassa.

Allà he trobat un ciclista, tot i que jo he agafat la trialera que hi ha a la dreta, que esta amagada i el ciclista ha seguit avall per pista. Ens hem trobat de nou al final de la trialera, ell anava a davant, i he agafat l’altre trialera a la dreta, ell ha seguit per pista, ens hem perdut.

He arribat a la masia i d’allà a la cadena, i de nou a la pista de la Casa Nova a Can Llucà. He girat direcció a la Casa Nova i els Holandesos, on ahir hi havia molta gent.

He trobat un grup de 3, que els he hagut de cridar, ja que no m’havien vist i venien en paral·lel parlant tranquil·lament, com ha de ser amb les sortides en solitari, molt ben fet.

He trobat algun ciclista de més, una parella que devien viure junts i que no sabien ni que tenien una bici en algun punt del pis, que avui han inflat rodes i han sortit i una família de 4, pare, mare i fills.

La resta fins arribar de nou al Collet de la Fita bé, molta menys gent que ahir. He baixat la Fita cap al Caprabo, trialera de la dreta, per descomptat, i avall.

Eren les 9:30 i hi havia gent pujant caminant, corrent i amb bici Fita amunt, aquesta gent no estan a casa a les 10:00 ni borratxos, però entenc que es millor això que no pas sortir amb colla com va passar ahir.

He arribat a casa a temps, amb 42,58km que he fet amb 2 hores 51 minuts pedalant, a una mitja de 14,9km/h, un desnivell positiu de 1151 metres i negatiu de 1096 metres, una mitja cardíaca de 125 ppm que es el meu 72% i una màxima de 154 ppm que es el meu 89%. Ritme més tranquil que ahir, m’he notat la sortida d’ahir. La potencia mitja de 181W, una màxima de 981W, una cadència mitja de 74 rpm, una temperatura mínima de 14,6 graus i una màxima de 20 graus. Crec que fa més calor que ahir, potser es que feia menys vent, però m’ha fet l’efecte de més calor.

Aquí us deixo el track d’avui, demà descansarem.

Total distance: 43015 m
Total climbing: 1244 m
Total descent: -1255 m
Download file: 03_05_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix