Aquest matí de diumenge, hem quedat el Santi i jo per sortir amb bici, no hi ha hagut quòrum. Jo estava a les 8 al Caprabo, he pujat la Fita i he baixat fins a la Fassina directe, pujada a Jafra i pujada fins a la Plana Novella, el Santi estava esperant-me a l’inici de la pista de pujada cap a Begues.

Des d’allà hem fet via per la pista principal tots dos, molta humitat, però bé. Hem anat pujant fins arribar a la masia que hi ha a l’esquerre, on ens hem desviat pel corriol que hi ha, per anar a parar a una masia que hi ha a sota, després de passat un cadenat.

Per pista, i veient Begues, hem seguit la pista, per començar a pujar cap a Olesa de Bonesvalls per muntanya, no hem tocat carretera ni hem entrar físicament a Begues.

Estava tot molt humit, per no dir mullat directament.

La pujada cap a Olesa de Bonesvalls estava bé, tot i que en algun punt es notava que la tempesta Gloria havia passat i ha fet mal. Hem fet la trialera del final, però la hem baixat bé.

La part de la riera estava increïble, suposo que va baixar molta aigua amb la tempesta, havia deixat un munt de terra i ha esborrat físicament els matolls que hi havia, ara estaven “pentinats” i plens de plàstics i brutícia que havia dut l’aigua.

Un cop a la cantera, hem agafat carretera, fins el desviament de pujada cap a la Mola. El Santi ha fet peu al principi, hi havia un punt amb poc grip i no l’he esperat, he seguit pujant tranquil·lament i ens hem vist a dalt, al desviament a la dreta per començar a baixar.

Hem baixat i hem anat a parar a la pista de Olesa de Bonesvalls a Can Grau, amb un parell de tancats electrificats. Tot molt humit, estrany per la època de l’any i la hora, però suposo que amb la humitat que encara deu quedat al terreny del Gloria, deu ser normal.

Hem pujat cap a Can Grau i allà hem fet de baixada el GR5 (tornillo) fins a Quatre Camins. He baixat més ràpid que el Santi, però estava tot el camí mullat, tot són pedres, i relliscaven, no estava gaire còmode.

Des de Quadre Camins hem agafat la pista cap a Sant Pere de Ribes i ens hem deixat anar a l’esquerre per la trialera que fem habitualment. Estava molt gastada per l’aigua, però hem baixat. Un cop a baix, hem seguit baixant per la trialera de l’esquerre, volia veure que tal havia quedat per tal de fer-la pujant la setmana vinent.

Esta tocada, però crec que es pot fer pujant, l’aigua s’ha endut un munt de terra, però crec que encara es factible.

Des dels Massets de Dalt hem fet pista fins a la Fassina, i al creuament a Jafra el Santi ha marxat cap a casa i jo he seguit de tornada cap als caçadors i a Sitges.

He arribat a casa amb 46,84km que he fet amb 3 hores 7 minuts, a una mitja de 15km/h, amb un desnivell positiu de 1084 metres i negatiu de 1036 metres, una potència mitja de 158W i una màxima de 1019W, una cadència mitja de 71 rpm, una mitja cardíaca de 125 ppm que es el meu 72% i una màxima de 160 ppm que es el meu 92%.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 47171 m
Total climbing: 1173 m
Total descent: -1188 m
Download file: 02_02_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix