Aquest matí de diumenge, he sortit a les 7:30 del matí aproximadament, el segon dia després de la tempesta Glòria. He pujat per la Château d’Eau fins el final, des de la base del telecadira de baix, fins a dalt al telecadira.

Un cop a dalt, he agafat el camí de la via de servei fins trobar la pista verda que puja fins a la part de baix del Circ. La pujada es dura de nassos, he anat fent, amb el plat ovalat de 26 dents i el pinyó de 50 dents a darrera, fins que en un moment donat que el GPS em donava un desnivell del 16% la roda de darrera s’ha enfonsat un pel i he hagut de fer peu un parell de metres.

He seguit pedalant i he hagut de fer una segona parada per fer a peu un metres, pel mateix problema, massa desnivell i neu massa tova.

Un cop a dalt de tot, on acaben les 2 pistes, la verda per la que he pujat i la blava que baixa, la Petite Fontaine, he parat a fer la foto de rigor i després de posar-me les ulleres, he baixat per la blava fins al telecadira i he seguit baixant per la blava Le Petite Combe, fins que a l’esquerre m’he ficat pel camí que he agafat alguna vegada, es una trialera molt divertida.

Avui estava la neu dura, per tan he pogut baixar bé, tot i el tou de neu acumulat que hi havia. He hagut de fer alguna parada per arbres caiguts en mig del camí, però a part d’això he baixat prou bé.

Un cop a vall, he agafat de nou la pista verda Promenade en Fôret fins a baix de tot, la part final esta tancada encara, es la que vaig fer ahir i vaig caure 3 cops, avui no he caigut.

Un cop he arribat de nou a la pista, encara no havien obert l’estació i he baixat ràpidament fins a la base del telecadira, hi havia bastantes persones esperant que obrissin l’escola d’Esquí. Des d’allà fins el carrer de sota a casa i fins el final.

He arribat a casa amb 8km, aquí hi hem d’afegir els 350 metres aproximadament que no m’ha funcionat bé el GPS. Els he fet amb 52 minuts, a una mitja de 9,2km/h. Un desnivell positiu de 355 metres i de negatius 485 metres. La cadència mitja de 58 rpm, la freqüència cardíaca mitja de 134 ppm que es el meu 77% i una màxima de 156 ppm que es el meu 90%. En el meu cas, el consum energètic de 601 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 8559 m
Total climbing: 431 m
Total descent: -511 m
Download file: 26_01_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix