Aquest matí de diumenge hem quedat a les 8:00 per fer un Gunyoles, contant que com que va ploure bastant a finals de setmana i estaria tot molt mullat, Les Gunyoles seria la millor ruta, per sense tenir al cap que faria fred, molt de fred (si més no per part meva).

Estàvem el Pedro, el Gaizka, el Sergi, el Damià i el Joan Manel, tot i que el Gaizka i el Sergi anaven a fer quelcom més curt, pujada la Fita i poc més suposo. Espero que en poc comencin a sortir amb nosaltres, això de tenir 2 grups no m’agrada gaire.

Hem sortit cap a Can Lloses, a Sant Pere de Ribes, on havíem quedat amb el Mario, l’Hèctor i el Santi. El Mario ja hi era, l’Hèctor a aparegut de seguida i el Santi, cosa estranya, ha estat l’últim. Ha tingut un problema amb la vàlvula de darrera, li ha perdut tot l’aire aquesta nit.

Ja de camí a Sant Pere de Ribes hem notat fred, estàvem a 0,5 graus positius, que es fred, si més no anant amb bici, bastant de fred. Jo he comés l’error de no pensar que faria tan de fred, sinó m’hagués posat un parell de mitjons i uns guants a sota dels guants, tenia els dits de les mans i els peus molt freds.

Hem encarat la carretera camí d’Olivella, per entrar a la dreta cap al Mas de Can Girant, aquí el fred ha augmentat, hem arribat a 4,3 graus negatius, es a dir molt de fred, si més no per la zona del Garraf.

Hem anat fent via entre pujades i baixades, però el fred i la humitat feien que rellisquéssim més on calia un pel de tracció, les pedres estaven molles, i els neumàtics, per bons que siguin, no agafen igual.

La temperatura ha començat a pujar tan bon punt el sol ha sortit, que ha estat més o menys arribant a Can Suriol, a la carretera d’Olivella.

Allà hem encarat la pista per arribar a Les Gunyoles, on habitualment hi ha tolls d’aigua quan plou, però que avui tenien una capa de glaç superficial tots ells, i n’hi havia molts, més dels que m’esperava.

No ens hem mullat, però hem hagut de creuar uns quants tolls d’aigua pel mig, no hi havia marge per poder passar pedalant pels vorals.

Hem arribat al poble de Les Gunyoles i hem encarat amunt, on hem parat a fer la foto de rigor.

Aquí ja feia sol, un vent interessant, i temperatura de 8 graus positius, es a dir fred, però res a veure amb el fred que havíem passat una estona abans pujant fins a Les Gunyoles.

La baixada ha estat més ràpida, primer fins a Avinyonet de Dalt, després pel corriol de darrera fins a la carretera que creua la pista i acabes arribant als dipòsits que hi ha sobre de Can Trabal, i d’allà, ja amb millor temperatura, hem anat fent via fins arribar a Mas Milà.

Des de Mas Milà fins a Can Lloses hem fet carretera, amb les bicis molt plenes de fang. La tornada de Les Gunyoles, des de Can Trabal aproximadament, tots els tolls d’aigua que havien estat glaçats una estona abans, eren fang, i molt de fang.

Així que la bici plena de fang, nosaltres també i pedalant per mirar de anar avançant.

A Can Lloses ens hem separat, el Damià i el Mario han marxat cap a Sant Pere de Ribes abans que vinguessin l’Hèctor, el Santi i el Joan Manel que anaven un pel més lents avui. L’Hèctor ha fet via cap a Sant Pere de Ribes primer per acabar a Les Roquetes.

El Santi ha fet via amunt per allà on ha vingut al matí, cap a Can Lloses i cap a la Plana Novella i el Pedro el Mario i jo hem tornat pel mateix camí de la vinguda, però el Pedro i el Joan Manel han anat a mullar les bicis al Caprabo al polígon Mas Alba, mentre jo he mullat la bici al terrat de casa, li he tret molt de fang, molt es molt.

He arribat a casa amb 44,63km, que hem fet amb 2 hores 37 minuts en moviment, però contant que en total, esperes incloses ens ha costat 3 hores 49 minuts ☹ La velocitat mitja en moviment de 16,9km/h, tot i que les Gunyoles es una ruta que he fet per sobre de 20km/h, avui no era el dia. El desnivell guanyat de 747 metres i de negatius m’han sortit 748 metres, la cadència mitja de 75 rpm, la mitja cardíaca de 128 ppm que es el meu 74% i la màxima de 163 ppm que es el meu 94%, el consum energètic de 1692 calories, la potència mitja de 179 W i la màxima de 878 W.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 45016 m
Total climbing: 876 m
Total descent: -885 m
Download file: 12_01_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix