Aquest dilluns he sortit amb bici, estic de vacances nadalenques, havia preguntat si hi hauria algú amb ganes, però ningú ha pogut o ha volgut, suposo que entre l’hivern i que es dilluns de vacances per mi, però hi i ha gent que ha de treballar, no hi ha hagut quòrum.

No anava gaire sobrat de ganes, amb un constipat important que em vaig dur la setmana passada de Las Vegas i amb molt de moc, he sortit sense pressa, devien ser quasi les 9 del matí, he encarat la Fita, un cop a dalt a un ritme bo, però millorable, he anat cap als Holandesos per baixar per la Casa Nova cap al creuament de Jafra i la Fassina.

Pujada a Jafra, pel corriol del revolt, per descomptat, d’allà baixada cap al camí de la Fassina als Massets de Dalt pel corriol que surt del pàrquing de Jafra i pujada als Massets de Dalt, per anar a l’esquerre tan bon punt passes el pi, per agafar la trialera de pujada que va paral.lela a la pista que puja a Quatre Camins.

La pujada dura, com sempre, però quan més la pujo, més m’agrada. La pega es que com que ahir diumenge va ploure, hi havia molta humitat i estava tot molt moll, m’ha costat pujar, però no he fet peu.

Un cop a dalt, creuar la pista i baixar per la trialera de darrera, que et deixa a unes vinyes. Seguint la pista, a mà esquerre, cap a la urbanització de Can Pere de la Plana, deixant el camí que puja cap al cementiri d’Olivella a la dreta i seguint baixant camí de Mas Milà, fins trobar a l’esquerre el GR que et dur de nou a Can Pere de la Plana.

Un cop a dalt, cap a la granja escola i baixada per la pista que ara fa unes setmanes han pelat d’arbres, ja es pot baixar sense frenar gaire, ara es una autopista.

Un cop a la urbanització, camí de Sitges, creuant la riera i deixant l’anada a Sant Pere de Ribes a la dreta, un cop arribats al Caprabo, cap a casa.

La idea era fer quelcom més llarg, però no hi havia gaires ganes. Tinc al cap fer un GR5 cap a Can Grau abans de finals d’any.

He arribat a casa amb 24 km que he fet amb una hora 25 minuts, a una mitja de 16,9km/h, amb un desnivell positiu de 532 metres i negatiu de 537 metres, amb una mitja de potència de 189W, una mitja cardíaca de 138 ppm que es el meu 79% i una màxima de 166 ppm que es el meu 95%, un consum energètic de 969 calories, una cadència mitja de 78 rpm i una bona temperatura, mínima de 8 graus, a 23 de desembre ☹

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24177 m
Total climbing: 582 m
Total descent: -586 m
Download file: 23_12_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix