Aquest matí hem quedat d’hora, a les 7 al Caprabo i a les 7:30 a Can Lloses a Sant Pere de Ribes. La idea principal era anar cap a les Gunyoles i a mig camí, anar a la dreta cap a Avinyonet del Penedès, caure per la part de darrera de la urbanització cap a les vinyes que hi ha a sota, fer el corriol que et deixa a la pista de Olesa de Bonesvalls cap a Can Grau, anar cap a Can Grau i baixar Santa Susana, d’allà, tornada cap a casa com poguéssim.

Ahir vaig sortir al matí, en una trialera de pujada vaig notar que la roda de darrera relliscava, i la relliscava va resultar que van haver-hi una sèrie de tacs que es van quedar a la trialera. Al arribar a casa, vaig pensar que era moment de canviar el neumàtic de darrera. El vaig canviar, tenia un WTB El Vigilante nova, que la vaig muntar a la benzinera de Vilanova, però no em va acabar de talonar bé. No perdia, però hi havia una part que no estava bé.

La pega es que aquest matí, aquesta part que no ha talonat, ha perdut aire, fins el punt que hem hagut de donar la volta.

He sortit de casa sol, no esperava a ningú a les 7 al Caprabo, era fosc, potser massa d’hora per quedar. He anat fent via cap a Can Lloses, m’he trobat que feia fred i amb fred la tija telescòpica no treballa bé. L’he baixada i no ha volgut tornar a pujar, per tan he anat fent com he pogut fins a Can Lloses i allà he mirat d’escalfar-la amb les mans.

Han aparegut el Fer i el Mario, uns minuts més tard el Jorge. El Fer m’ha fet un cop de mà, tenia l’ajust de pujada i baixada ràpida al mínim, l’ha obert i ha funcionat bé.

Hem fet carretera cap a Olivella i hem sortit a l’entrada del Mas de Can Giralt. Allà hem pujat i baixat fins al camp de futbol de Mas Milà, hem seguit pel camí que hi ha proper a la riera cap a Can Suriol, però he parat a inflar la roda, perdia molt d’aire, estava molt fluixa.

Hem estat inflant i el Fer ha mirat de talonar-la fent pressió amb el peu, però no hi ha hagut manera, per tan hem decidit fer un canvi de ruta, tornar per carretera cap a la benzinera de Sant Pere de Ribes per veure si amb un compressor podríem arreglar la roda.

Ha passat per casa a buscar líquid tubeless, però al final no n’hi hem posat, he talonat amb el compressor i ha deixat de perdre. La cinta del fons de llanta esta per canviar, però com que no perd, hem pensat de deixar-la així i veure que tal.

Per horari no podíem fer la mateixa ruta, així que hem anat a entrar de nou al Parc Natural del Garraf, hem tornat pel mateix camí, hem deixat el líquid tubeless a casa del Fer i hem anat a buscar la pista de Can Lloses a Sitges, però fent alguna alternativa, uns corriols macos darrera de Sant Pere de Ribes, i algun camp a través per arribar al camí.

Un cop allà, hem dit d’anar cap a Mas Alba i pujar per asfalt fins a la Fita. Un cop a la Fita, hem pensar, per horari, de fer un Campdasens, per tan hem anat a buscar els caçadors, i hem baixat cap a Mas Quadrell i Vallcarca, per pujar per darrera cap a Campdasens.

Foto de rigor a dalt de tot, abans de començar a baixar cap a Can Lluça i tornada de rigor pels Holandesos, Caçadors i el Fer, el Mario i el Jorge han anat cap a Sant Pere de Ribes per Mas Alba, jo he baixat sol cap a Sitges, per la trialera del revolt de la pujada a la Fita.

He arribat a casa amb 50,57km que hem fet amb 3 hores 3 minuts, a una mitja de 16,5km/h sobre la bici, un desnivell positiu de 923 metres i 939 metres negatius, una cadència mitja de 72 rpm, una potència mitja de 168W, una màxima de 843W, un consum energètic de 1846 calories, una mitja cardíaca de 124 ppm que es el meu 71% i una màxima de 164 ppm que es el meu 94%, la temperatura freda, mínima de 4 graus, i una màxima de 16 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 50955 m
Total climbing: 1061 m
Total descent: -1068 m
Download file: 10_11_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix