Aquest matí de diumenge, m’he despertat que devien ser dos quarts de sis del matí, he fet un pel el “mandra”, però 10 minuts més tard ja estava llevat i escalfant-me un té. He mirat el temps, encara era fosc, i donaven previsió de pluja, però he pensat que si no plovia quan hi hagués el primer raig de llum, sortiria.

Devien ser les 7:15 aproximadament que he sortit, la Greta volia venir, així que li he posat l’arnés i hem sortit al carrer. No plovia, tot núvol, i amb rastres d’haver plogut durant la nit.

He encarat el telecadira, però la Greta no ha volgut venir, m’ha perseguir un parell de carrers, però s’ha assegut i no ha volgut seguir-me més, per tan he hagut de donar la volta i tornar cap a casa, l’he deixat i he tornat a sortir.

He encarat el telecadira, aquesta vegada sol i a ritme diferent, he pujat per la Promenade en Fôret, la verda de rigor, però al arribar al creuament de la blava, he seguit la via de servei, per anar a parar a la verda que baixa, la Château d’Eau, que el camí la creua un parell de vegades i entra de nou al bosc, torna a sortir i a creuar de nou la mateixa pista verda, i seguint la via de servei vas a buscar el camí que puja cap al telecadira.

He arribat al telecadira i he seguit la via de servei, el mateix camí d’ahir, per anar a buscar l’inici de l’Enduro 4 i pujar per la pista verda, la Petite Verde. D’entrada he pensat que podria, ja que no hi ha neu, i teòricament hi ha més grip, però a la pràctica no he pogut, quan agafa molta inclinació, amb la herba fresca, frena molt i no he pogut pujar. Hi ha hagut un parell de punts que he hagut de fer peu i caminar uns metres.

Em devien faltar uns 100 metres per arribar al cim, però ha començat a ploure, diguem que ja plovia a la pujada, però ha començat a ploure més i he pensat en donar la volta.

He parat sota un arbre, he fet la foto de rigor, m’he posat la GoPro i les ulleres de ventisca, i avall per la mateixa pista, fins arribar a l’entrada a la dreta de l’Enduro 4, que l’he agafada.

La pista esta un pel tocada, suposo que degut a l’aigua i a la gent que baixa, l’he trobat amb més arrels i més pedres que la última vegada que la vaig baixar, que devia ser a la tardor de l’any passat. Baixar sense neu, vull dir, amb neu l’he baixada a l’hivern varies vegades.

He hagut de fer peu un parell de cops, no m’he vist amb cor de baixar degut a l’aigua i a com relliscava la bici. He agafat el mateix camí de baixada que el de pujada, però no m’he adonat que m’he passat de la segona entrada de la Enduro 4, he reculat un pel, però veien que plovia més, he pensat en anar a buscar el tercer punt.

A l’entrada del tercer punt, s’ha de dir que es una entrada que no sempre l’he fet, es un pel bestia, m’he trobat que hi havia molta pedra, la terra havia desaparegut. Amb la Niner i amb la tija telescòpica, no hagués tingut problemes, però amb la FatBike m’ho he pensat 2 cops i no he baixat, he buscar una drecera a un parell de metres per estalviar-me el primer pas i seguir la resta.

Molt tocada, falta de terra, regatera marcada d’haver-hi baixat molta bici, però amb la roda gruixuda, costa molt no entrar dins el regarot i després costa molt de sortir-ne. No he fet peu, però no he baixat sense cura, he anat fent amb cap.

Surts de nou a la pista, en aquest cap a la vermella de davant de casa, d’allà un pel per pista verda, hi ha una entrada a l’esquerre, curta, però que he fet, s’ha de passar un triangle de fusta, que serveix perquè el bestia no surti del tancat, i he entrat de nou a la Enduro 4, l’he seguit, tot i trobar el creuament amb la Enduro 5.

Aquest punt es molt bonic, es molt fosc, esta molt tancat pels arbres i tot i tenir un punt de dificultat, es pot fer bé. Baixes fins arribar a la blava Le Mur Electric, que es creua i entres de nou al bosc, aquí més inclinació, però molt factible, molt bonic i molt divertit.

Surt de nou a la pista blava, Le Petite Combe, es creua directament i hi ha la part final de l’Enduro 4 i 5, que es la mateixa, són uns revolts curts i sortim de nou a la verda de pujada la Promenade en Fôret. D’allà la baixada cap al telecadira i cap a casa, passant per davant del telecadira, i pel mateix carrer que he agafat pujant.

Tot s’ha de dir, que arribant a casa plovia moltíssim, no m’ha tocat, però mitja hora més tard ha començat a nevar, i ha estat nevant molt fort una hora llarga ben be. Comença la temporada d’hivern 😉

He arribat a casa amb 9,55km que he fet amb 59 minuts, a una mitja de 9,6km/h, amb un desnivell positiu de 398 metres i 482 metres de negatiu, una cadència mitja de 52 rpm, lenta, però es la FatBike. La mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 74% i 158 ppm de màxima, que es el meu 91%. El consum energètic de 691 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 9954 m
Total climbing: 445 m
Total descent: -558 m
Download file: 03_11_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix