Ahir a la tarda vàrem sortir el Damià i jo. Vaig fer un missatge al grup al matí, el diumenge vaig sortir molt fort i ahir volia sortir més tranquil, avui dimarts donen pluja i no tinc clar si podré sortir. El Damià va respondre que vindria.

Com que no és molt de trialeres, vaig pensar que li faria gracia pujar a la Morella, que bàsicament es puja la Fita, d’allà fins als Holandesos camí de Can Lluçà i a l’esquerre cap a Vallgrassa. Es tot pista, no hi ha cap corriol.

Un cop a la carretera del Rat Penat, es puja per carretera, que hi ha 3 pujades interessants, fins arribar al desviament de la Morella a l’esquerre, es creua la cadena i seguint el camí fins arribar a la Morella.

Vàrem tornar pel mateix camí, es a dir, un cop a dalt, abans de començar a baixar per darrera, mitja volta, i a seguir exactament el mateix recorregut de tornada.

Hi havia molta humitat, no es veia Barcelona i la bola del centre de comunicacions tenia un núvol a sobre. Veníem suant molt, massa, així que vàrem deduir que era humitat.

La tornada va ser molt més ràpida. Li vaig dir al Damià que passes al davant, jo duia una llum de darrera, i tot i que encara hi havia llum, havia començat a caure la nit.

Diguem que la hora de sortida eren a les 19:00 al Caprabo, i vàrem sortir a les 19:15. Aquests 15 minuts, són els que van fer que arribéssim quasi de nit, a les 20:30 es pont el sol i la ruta es una hora i mitja aproximadament, més la parada i depenen del ritme, això, arribar justos de llum.

La tornada va estar bé, tot i que a l’anada el Damià anava just de forces, a la tornada va mirar d’anar un pel més ràpid, mort de l’esforç, però només li calen hores de bici, fa temps que no hi dedica el que hi hauria de dedicar.

En total em van sortir, des de casa, 32,29km que vàrem fer amb 1 hora i 43 minuts, a una mitja de 18,8km/h, amb un desnivell positiu de 712 metres i un negatiu de 715 metres. Arribar a la Morella son uns cinc-cents i pocs metres, els que hi ha tornant son menys de 200 metres, es fan ràpid. La mitja cardíaca de 138 ppm que és el meu 79%, vaig anar a ritme més tranquil que el diumenge. La màxima de 171 ppm que es el meu 98%, en cap moment vaig anar al màxim. El consum energètic de 1311 calories, la potencia mitja de 211W, la màxima de 883W, la cadència mitja de 73 rpm. Aquesta ruta es bona per mirar de millorar en la pedalada, ja que la cadència a la carretera es lenta i es pot treballar bé, em dona com a efectivitat del Torque un 84% i un suavitat de la pedalada del 58%, que està prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 32549 m
Total climbing: 784 m
Total descent: -781 m
Download file: 26_08_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix