Aquesta tarda de dimarts hem sortit en Josep Maria i jo, no ha volgut venir ningú més. Hem anat a fer Gunyoles, a bon ritme, no pas al límit.

A les 7 estàvem al Caprabo, no ha vingut ningú més, no hi contava, hem anat fent via cap a Sant Pere de Ribes, fins a Can Lloses. Allà per carretera fins a l’entrada del Mas de Can Giralt i pel corriol que voreja la riera fins a Can Suriol.

La veritat, és que com que el dia ha estat nuvolat, no feia calor i el tros de la riera l’hem trobat, ambdós, molt bonic.

Un cop a Can Suriol, uns metres de carretera, per pujar fins el camí d’anada a Les Gunyoles. A diferencia de dissabte passat, hi havia el cadenat posar i la balla electrificada (sense corrent) pels animals. Menys fang que dissabte, normal.

Hem anat fent via a bon ritme, sense anar al màxim, fins arribar a Les Gunyoles, pujada fins a dalt i foto. Un paisatge increïble, hi havia un núvol prou gros que amenaçava, però que al final no ha estat res.

La caiguda de sol de tarda ha deixat uns colors al cel molt bonics.

Tornada per Arboçar de Dalt fins a Can Traval i després ja baixada fins a Mas Milà. La baixada final, que es bàsicament una pista ràpida, ha estat molt bonica, hem dut un ritme molt interesant, ja amb poca llum.

En Josep Maria que es un pel més llest que jo, ha agafat una “lupichin”, cosa que hem agraït, ja que de Mas Milà a Can Lloses per carretera, ens havien de veure. Nosaltres hi veiem, però la gracia es que els cotxes et vegin a tu.

Des de Can Lloses, la tornada pel mateix camí, ja a ritme més ràpid perquè la llum del sol escassejava. Ens hem acomiadat que ha quedava poca llum.

He arribar a casa amb 44,30km que hem fet amb 2 hores 14 minuts, a una mitja de 19,7km/h, amb una potència mitja de 212W, un desnivell positiu de 700 metres i negatiu de 716 metres, la cadència mitja de 78rpm, en el meu cas el consum energètic de 1716 calories, una mitja cardíaca de 145 ppm que és el meu 83% i una màxima de 174 ppm que es el meu 100%, la potència màxima m’ha donat de 1078W, com sempre, la pujada cap a l’institut des del polígon industrial de Mas Alba, allà fas la pujada amb tot el que et queda.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44511 m
Total climbing: 781 m
Total descent: -787 m
Download file: 20_08_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix