Aquest matí de diumenge, hem quedat a les 7:00 al Caprabo, tenia al cap sortir d’hora per evitar la calorada i volíem fer un Gunyoles, caure per darrera cap a Sant Miquel d’Olèrdola, carretera antiga de Canyelles, pujada a Canyelles i tornada pel Montgrós i Sant Pere de Ribes.

A les 7 estàvem l’Àlvar, el Josep Maria, en Joan Manel, un amic d’en Joan Manel que ja havia vingut l’any passat un dia amb nosaltres, l’Alonso i jo. Hem sortit cap a Can Lloses, a Sant Pere de Ribes, havíem quedat amb el Santi i el Fer a les 7:20. Entre una cosa i l’altre el Santi ha vingut que devien ser dos quarts, el Fer ha cancel·lat pel grup de whatsapp.

Hem encarat carretera d’Olivella, per agafar el desviament a la dreta que en dur cap el Mas de Can Giralt, d’allà pel camí que va paral·lel a la riera fins a Mas Milà i seguint el camí fins sortir a la carretera d’Olivella de nou, a l’alçada de Can Suriol.

Allà fem uns metres de tornada per carretera, per agafar a mà dreta l’entrada de la pista que ens dur a les Gunyoles. El tancat que hi ha muntat pels cavalls encara hi és, però la majoria dels cavalls els han tornat al Pirineu, tot i que en queda algun, n’hem vist 3, tots 3 molt prims, potser per això els han deixat aquí.

Hem arribat a les Gunyoles, i en contes d’agafar el camí de l’esquerre que et baixa fins a l’Arboçar de Dalt, hem agafat la pista de la dreta, que baixa molt fins arribar a una part asfaltada. Just abans d’aquesta part, a l’esquerre hi ha un camí marcat amb un GR, aquest es el corriol, molt bonic per cert, que et dur camí de Sant Miquel d’Olèrdola, tot i que no hi arribem, ens quedem just a l’entrada de Viladellops o de la pujada al castell.

Carretera vella de Canyelles un parell de quilòmetres, només hem trobat algun ciclista de carretera, cap cotxe fins que a la dreta hi ha un camí amb una cadena, amunt. Al cap d’uns metres, a la dreta hi ha un corriol un pel tapat que puja, es una pujada constant que et dur a la urbanització que hi ha a Canyelles quan es puja al Pic de l’Àliga. Es un camí molt maco de fer, però avui ens hem trobat que estava ple de plantes, d’aquelles que semblen “plumeros”, però n’hi havia tantes que hem acabat fins el cap d’amunt, no es podia pedalar quasi, una mica massa.

Un cop a dalt, hem baixat cap a Canyelles, per fer una parada a la font, omplir aigua a qui li calia i encarar les 2 últimes pujades dures de la ruta, camí del Montgrós.

Hem arribat a dalt de la segona pujada forta, es dura perquè li falta grip, hi ha molta pedra que no et deixa pujar bé, morts, però hem arribat. Algú ha fet peu un tros, el Santi fins a dalt, com sempre. A dalt la foto de rigor i tornada cap a Sant Pere de Ribes primer i ens hem separat sortint dels Vinyedos, en Josep Maria i jo cap a Sitges per l’autòdrom i la resta cap a Sitges però anant a parar al Caprabo.

En total m’han sortit 50,1km que hem fet amb 2h 58 minuts, a les 10:40 estàvem a casa. La mitja, pedalant, ha estat de 16,9km/h, amb un desnivell positiu de 858 metes i 765 de negatiu. El meu consum energètic de 1932 calories, una mitja cardíaca de 132 ppm que es el meu 76% i una màxima de 174 ppm que es el meu 100%. La cadència mitja de 75 rpm, la mitja de potència de 181W, una màxima de 897W, un Torque del 82% i un Smoothness del 56%, la temperatura molt bona màxima de 28 graus i mínima de 14 graus, molt bé.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 50451 m
Total climbing: 978 m
Total descent: -983 m
Download file: 14_07_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix