Aquest matí de dilluns havíem quedat al Caprabo, per fer una sortida curteta, havíem d’estar a casa d’hora. Estàvem el Santi, el Fer i jo. Com que no teníem cap ruta prevista, hem decidit fer un Campdasens i tornar però buscant trialeres, i hem anar a fer la de la Trinitat, que fa molt que no la baixàvem.

Hem pujat la Fita, d’allà fins a les “basures” i cap a la dreta, cap al Pla de les Bases i pujada fins a sota de la Creu de Sant Isidre. La baixada fins a la base de les antenes de la Trinitat té menys pedres del que recordava, la pujada a les antenes ha estat un pel sorprenen, feia un dia espectacular i hem pujat els últims metres caminant, només per poder gaudir de la vista de Sitges des d’allà.

Baixada cap a la Trinitat i hem començat la trialera per les escales que hi ha a mà esquerre, just anant cap al mirador. Es pot baixar quasi tota, tot i que, en el meu cas, als revolts més tancats, no en sé prou, s’ha d’aixecar la roda de darrera, ja que sinó no dona per poder girar. El Santi, no te problema, el Fer ha baixat bé també, tot i que hi havia humitat i ha agafat un pel de por en algun punt amb pedra molt humida. Hi ha un parell d’arbres caiguts que t’obliguen a caminar, no es pot passar per sota amb la bici.

Un cop a baix, hem decidit pujar a Campdasens i d’allà, tornar per anar a buscar la trialera que hi ha camí de Vallgrassa a l’esquerre, just quan acaba la primera pujada i abans de baixar per encarar la segona que et deixa a la carretera. El Fer no l’havia feta mai, li ha agradat.

Tan bon punt hem arribat de nou a la pista de tornada, el Santi ha fet via cap a casa, tornant a pujar cap a Vallgrassa, el Fer i jo hem tornat i ell a la Fita ha fet via cap a Sant Pere de Ribes, jo he baixat per la trialera que hi ha a la dreta, la drecera de pujada. Esta un pel tocada per l’aigua, ja no es ràpida com era fa un temps, però es pot baixar sencera.

He arribar a casa amb 28,15km que he fet amb 2 hores justes, a una mitja de 14km/h amb una màxima de 55,6km/h, un consum energètic de 1609kcal, una mitja cardíaca de 128 ppm i una màxima de 173 rpm, una cadència mitja de 67 rpm, un desnivell positiu de 729 metres i un negatiu de 706 metres.

El diumenge vinent més.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 28098 m
Total climbing: 770 m
Total descent: -764 m
Download file: 16_09_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix