Aquest matí havíem quedat a les 7:30 al Caprabo. Ahir vaig anar a dormir tard, devien ser la 1:30 aprox i algun imbècil ha trucat al timbre de casa a les 2:30 i a les 3:30. El gos ha bordat i m’he aixecat. Resumin, no he dormit ni gaire ni gaire bé. Avui diada nacional de Catalunya havíem quedat per fer el pic de la Morella, i hem fet una sortida molt social.

Érem el Rob, un amic ser el George, el Joan Manel, el Santi, el Gaizka i jo. Hem trobat que el Rob estava parlant amb una gent que conec i que també surten amb bici, l’Oscar, el Josep i el Xavi que no el coneixia. Resumin, hem decidit anar tots plegats a fer la Morella.

Pujada al Collet de la Fita, anar fins a la Casa Nova i cap a Vallgrasa, per agafar la carretera del Rat Penat camí de la Pleta, fins arribar al desviament de la Morella a l’esquerre. Aquest tros es per carretera.

Hem pujat cap a la bola, agafant el desviament cap a la Morella a la dreta i seguint el camí hem arribat al cim. Parada per fer la foto de rigor, i baixada per darrera. Hi ha un parell de baixades interessants i un parell de pujades dures que acaben amb una baixada que et deixa a la part de la riera quan tornem del Purgatori.

Avui hem trobat molt de gent amb bici per la muntanya, en llocs on no es gaire normal. També un munt de cotxes i gent caminant a la pista, però no en corriols.

La baixada ha estat complicada, la pluja del divendres de la setmana passada va fer mal, es va endur un munt de terra i han quedat només les pedres. El camí de baixada, que es dur, avui l’hem trobat inviable, hi ha punts que s’ha de fer peu. L’aigua s’ho ha endut tot, es nota perquè hi ha herbes que estaven tombades per l’aigua i encara es veien tolls d’aigua.

Hem hagut de parar bastant, els ritmes eren diferents i el ritme, com sempre, el marca el més lent. La sortida ha estat bé, tot i que amb ritmes lents i molt social.

El Gaizka ha tingut un problema amb la roda de davant a la riera abans d’arribar a la pista, hem inflat i semblava que estava arreglat. Hem agafat pista i hem fet via fins a l’inici de la pista de Vallgrassa, on hem decidit muntar càmera a la roda de davant del Gaizka.

Hem perdut temps, però el dia era bo i no era tan tard. Hem seguit fins a Vallgrassa i d’allà creuar la carretera del Ratpenat per anar a buscar el mateix camí que hem fet inicialment d’anada, i cap a casa.

He arribat a casa a les 11:30, un pel tard, contant que sobre la bici en moviment hem estat 2 hores 49 minuts, per fer 39,64km. Contant que hem sortit a les 7:30, hi ha una hora llarga de pèrdua de temps. La mitja, de 14km/h, justa, la màxima de 56,4km/h, el consum energètic en el meu cas de 2049kcal, la mitja cardíaca baixa, de 123 ppm que es el meu 71% i una màxima de 168 ppm que es el meu 97%, amb una cadència mitja de 67 rpm, molt baixa avui, un desnivell positiu de 957 metres i un negatiu de 954 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 39535 m
Total climbing: 1015 m
Total descent: -1014 m
Download file: 11_09_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix