Aquest matí hem quedat a les 7:30 al Caprabo i a les 8:00 a Can Lloses, a Sant Pere de Ribes, tenia al cap fer una ruta, però tenia por de que hi hagués molt de fang, i així ha estat, hem hagut de fer alguna reculada i en algun punt, pel fang, semblava més una fatbike que no pas una roda normal.

Hem sortit camí de Can Lloses el Joan Manel, el Rob, el Francesc (un amic de Teià que avui ha dormit a Sitges i ha sortit amb nosaltres) i jo. Ja l’anada cap a Sant Pere de Ribes tenia fang, no tan com ahir dissabte, que vaig sortir a córrer i estava molt més moll que avui, la ploguda forta va ser el divendres nit. Hem arribat a Can Lloses que faltaven 10 minuts per les 8.

El Mario ha arribat puntual, hem agafat carretera cap a Olivella i ens hem desviat cap al Mas de Can Giralt, per agafar després a l’esquerre i creuar la riera. Ha estat impossible, no era fang, hi havia aigua a la riera, i ens hem vist amb cor de creuar, així que en sentit contrari i carretera de nou, per arribar a Mas Milà i d’allà agafar el camí de Les Gunyoles però en sentit contrari.

Hi ha un punt que hi ha un corriol a la dreta, bàsicament anem fent via cap a Viladellops, però per corriols paral·lels a la pista principal, avui amb molt de fang tota l’estona. Hem deixat Viladellops a sobre i hem anat cap a Can Trabal, per un corriol paral·lel a la pista principal, si més no al principi. Hem trobat un grup de ciclistes de l’Oxigen de Vilanova, amb un ritme interessant, ens han passat i han agafat un altre camí.

Des de Can Trabal, hem pujat pel corriol fins el dipòsit d’aigua de dalt de tot i hem baixat per darrera per anar a buscar el pla de Vilafranca del Penedès, rodejant tota l’estona, deixant-lo a l’esquerre, el cim de la Penya del Papiol.

Un cop hem arribat a la pujada de Viladellops, amb la C15 a la dreta, hem seguit per carretera cap a Canyelles, i just abans d’un pont que hi ha, a la dreta surt un caminet que puja cap a la urbanització que hi ha sortint de Canyelles i pujant cap al Pic de l’Àliga. El camí va pujant i de cop hi ha un corriol de pujada molt estret a la dreta, hem agafat el corriol que va pujant constantment fins arribar també a la urbanització.

Un cop allà, un mos qui en duia i tenia gana i hem seguit baixant cap a Canyelles. Hem creuat el poble i per darrera de la benzinera hi ha un camí que puja a una urbanització que hi ha sota el Montgrós, primer per asfalt i després hi ha un punt amb una pujada per pista molt inclinada, curta però amb mal grip. Es pot pujar, però depèn del dia. Jo avui l’he pujat.

Un cop al cim, foto de rigor i baixada cap a Sant Pere de Ribes per una trialera molt divertida, amb molta pedra, però que es pot fer bé.

Allà el Mario s’ha acomiadat, la resta hem tornat cap a Sitges per l’autòdrom i el camp de vol.

He arribat a casa amb 47,43km que hem fet amb 3 hores i mitja, a les 7:30 hem sortit i a les 11:00 clavades entrava a casa, però si contem només el temps pedalant, em surten 2 hores 54 minuts, a una mitja de 16,4km/h, amb una velocitat màxima de 48,9km/h, un consum energètic en el meu cas de 2366kcal, una mitja cardíaca de 129 ppm que es el meu 74% i una màxima de 174 ppm que es el meu 100%, suposo que la pujada del Montgrós. La cadència mitja de 75 rpm, el desnivell positiu de 883 metres i el negatiu de 896 metres.

Aquí us deixo el track d’avui, dimarts més.

Total distance: 47326 m
Total climbing: 965 m
Total descent: -977 m
Download file: 09_09_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix