Aquest matí hem quedat a les 8 al Caprabo, vaig demanar a la resta si els anava bé un pel més tard avui. Havíem quedat amb el Rob, ens va contactar via email la setmana passada, volia sortir amb algú pel Garraf, es “nou” a Sitges. Tenia de cap anar a fer la baixada de Santa Susana, fa temps que no la fem, es relativament curta i podríem estar a casa a les onze i poc, al final no ha estat així.

He arribat a les 8 menys poc i el Rob estava amb un parell de ciclistes que havien quedat allà per sortir. Hem esperat la resta, el Sergi, el Xavi, el Gaizka, el Fer i el Joan Manel. Resulta que el Joan Manel els coneixia, s’han saludat i hem sortit camí de la Fita amunt. A l’alçada de les “basures”, ens ha preguntat on anàvem, els hi hem dit i els hem ofert venir amb nosaltres, han acceptat, així que hem anat tots plegats. Ens hem fet les presentacions de rigor i llestos, són l’Oscar i el Jaime, que duia la equipació dels Biciats dels Garraf.

Hem anat cap als Holandesos i hem baixat a La Fassina per la Casa Nova. He baixat jo primer, però he notat constantment una roda molt propera a la meva, era l’Oscar. Li he dit que passes, no m’agrada fer de tap, però m’ha dit que no. Hem arribat a baix i ens hem reagrupat. Hem seguit fins a Jafra i hem baixat pel corriol del pàrquing fins a la pista que puja als Massets de Dalt, d’allà pel corriol de l’esquerre que puja fins arribar a la pista que va a l’esquerre a la urbanització de Can Pere de la Plana i a la dreta, on hem anat nosaltres, cap a Quatre Camins.

Hem pujat el “tornillo” fins a Can Grau, es duríssim, però a mi personalment m’agrada molt fer-lo de pujada. Allà ens hem reagrupat, ha costat un pel que arribéssim tots i hem encarat la pista de Can Grau fins a Olesa de Bonesvalls, per desviar-nos a l’esquerre a l’entrada de Santa Susana, per fer la baixada.

Hem arribat a baix, jo personalment, cansat de baixar i tot. El Sergi ha punxat de darrera i hem estat una estona més del conte parats, però hem aprofitat per petar la xerrada. Hem seguit pujant fins a la masia i de tornada hem anat a la dreta, cap a la urbanització de Santa Susana, per agafar un corriol a l’esquerre, marcat. Et dur a una vinya, que estava tancada amb una tanca electrificada i deia no passar. Hem passat amb cura, hem trobat 6 tancats, 2 per vinya.

Tan bon punt hem deixat la última vinya, ja hem agafat un ritme diferent i hem anat fent via fins arribar al camí que et dur a la carretera d’Olivella. D’allà, pel lateral de la carretera fins a Can Suriol, després fins a Mas Milà. Hem baixat per sota del camp de futbol i la tornada ha estat pujant primer per la pista que entra al parc natural de nou i després a la dreta pel corriol que et dur a Can Pere de la Plana. Un cop a dalt, baixada per anar a buscar la pista de Sant Pere de Ribes a Sitges, on el Fer s’ha acomiadat i la resta hem fet via fins arribar a la carretera de Mas Alba. Allà ens hem acomiadat, eren les 12:00 del migdia, un pel just per mi.

He arribat a casa amb 40,99km que hem fet en 2 hores 48 minuts pedalant, en moviment, a una mitja de 14,6km/h, una velocitat màxima de 49,6km/h, un consum energètic de 2110kcal, una mitja cardíaca de 143 ppm, que es el meu 82% i una màxima de 180 ppm que diu el Garmin que es el meu 103%. Suposo que ha estat pujant el GR5 de Quatre Camins a Can Grau, el “tornillo” es duríssim. La cadència mitja de 73 rpm, el desnivell positiu de 893 metres i el negatiu de 908 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 40921 m
Total climbing: 974 m
Total descent: -992 m
Download file: 02_09_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix