Aquest matí de dijous he sortit a les 7:30, cada dia surt el sol més tard. Volia pujar a La Morella i segons com tornar per Begues, una ruta que vaig fer amb la Gravel a una mitja de 20km/h, i volia veure que tal amb la Jet.

Dilluns era festa, vaig sortir per Villanueva de Jiloca, i el recorregut que vaig fer, l’havia fet a l’estiu amb la Gravel i vaig anar més ràpid amb la Jet, cosa que em va sobtar.

Dimarts vaig sortir a córrer, i dimecres em vaig llevar i plovia, per tan, no vaig fer gran cosa.

Avui he sortit amb ganes, pujada al Collet de la Fita, no he pogut veure el temps, perquè el GPS el tinc sense retroil.luminació, perquè la bateria m’aguanti més i era bastant fosc encara per veure res.

Basures, Mas Maiol i mirador dels Caçadors, després a la dreta, cap als Holandesos, i cap a Can Lluçà, anant a l’esquerre després de la cadena, per anar a buscar el pàrquing del Rat Penat.

Allà he agafat la carretera en direcció a Castelldefels. Hi ha un parell de pujades interessants, acompanyades de les respectives baixades després.

Un cop arribes al desviament per anar cap a la Morella a l’esquerre, es passa la cadena i de seguida comença la part de pista no asfaltada.

He parat a fer una foto, la llum era espectacular.

He mirat el temps a dalt de tot, quan habitualment parem a fer la foto. Aquest mateix tram amb la Niner RTL9RDO em va costar ara fa unes setmanes 57 minuts, avui li he posat 1h 5m, es a dir, 8 minuts de més. Deu n’hi do ☹

La baixada per darrera, amb la Jet no te res a veure, es baixa com si no hi haguessin pedres. Hi ha un parell de baixades interessants de pedres, i un parell de pujades de pista dures, que es poden fer perfectament sobre la bici.

Un cop a dalt, es planeja en direcció a Begues, i arribes a una cadena que després de passar-la, acaba a la pista de Begues a la Plana novella, just començar la primera baixada.

Després hi ha una pujadeta curta, i arribes a la última casa que hi ha a mà dreta abans de començar ja a baixar cap a la Plana Novella.

Des de la Plana, sense entrar a la urbanització, he anat a l’esquerre, després de la cadena, cap a Vallgrassa, pujada cap al pàrquing del Rat Penat, on hi he estat una estona abans i tornada cap a Sitges pel mateix camí que l’anada.

He arribat a casa amb 42,30km que he fet amb 2h 15m a una mitja de 18,8km/h, amb un desnivell positiu de 1011 metres i negatiu de 1032 metres, una potència mitja de 220W, una màxima de 1027W, una mitja cardíaca de 139 ppm que és el meu 80% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, una cadència mitja de 78 rpm i en el meu cas un consum energètic de 1785 calories.

La temperatura d’hivern, freda. Mínima de 4 graus, màxima de 18, però la mitja que m’ha donat es de 6,1 graus. He sortit d’hivern, però he arribat a casa amb fred als peus i a les mans, que els guants no eren els d’hivern.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 42473 m
Total climbing: 1095 m
Total descent: -1102 m
Download file: 15_10_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix