Aquest matí de dijous he sortit a veure que tal la Fox de darrera, me la van retornar ahir, hi havia un parell de tòriques en males condicions, les van canviar. Ja funciona, treballa com ha de treballar, tot correcte.

Ahir al vespre estava tot molt núvol, però vaig pensar que aguantaria aquest matí. M’He llevat i estava tot moll, però no plovia, així que he agafat la bici i he marxat.

Collet de la Fita, Basures, Mas Maiol, mirador dels Caçadors, i a la dreta, cap als Holandesos, Casa Nova i baixada pel Fondo de les Llenties.

Aquí ha començat a estat tot més moll i a plovisquejar una mica, res important, suficient per mullar el terra, però sense arribar a deixar-lo moll del tot.

Al final de tot he baixat per la trialera de la dreta que et deixa al creuament de la Fasina i Jafra, i no hi ha hagut cap problema.

He pujat a Jafra, per la trialera del revolt i baixat pel corriol de darrera de la cadena al pàrquing fins a la pista de la Fasina a Quatre Camins.

Un cop als Masets de Dalt, he vist una motorhome aparcada als Masets, m’ha sobtat un pel, he anat a l’esquerre, després de la cadena, per pujar pel corriol que va paral·lel a la pista que puja a Quatre Camins.

Aquí ha començat a ploure, fins ara no hi havia fet i pujar pel corriol plovent no ha estat fàcil.

M’he tret les ulleres, no veia res, i he començat a relliscar pujant. Cada cop que hi havia pedres o arrels, la roda de darrera perdia tracció i relliscava.

He hagut de parar més d’un cop per poder tornar a posar el peu al pedal, però he acabat pujant. Tenia por de l’últim tros, però es el que he fet millor.

Un cop a dalt, no tenia clar si tornar per Can Pere de la Plana o fer la trialera de rigor, i he fet la trialera de rigor.

Amb cura, mirant d’agafar el màxim de terra possible i evitar pedres i sobre tot les arrels que hi ha al final.

Ha anat tot bé, menys al final de tot, que hi ha un reguerot de l’aigua, i m’he “acollonit”, posant el peu a terra quan la roda de davant ha relliscat i la bici ha caigut sobre unes plantes. No ha passat res, a part de tenir les cames tan obertes, que m’ha costat poder treure el peu del pedal que encara el duia posat.

Un cop a baix, seguint per la pista que va fins a Mas Milà, i ja amb fang, deixant la bici i el que no es la bici de color marró claret 😉

He agafat el corriol a l’esquerre, que puja fins a Can Pere de la Plana, després cap a la Granja Escola i he baixat per darrera, com sempre, per empalmar amb la pista que ens dur de Can Lloses a Sitges.

He arribat a casa, moll però no amb fred, que es d’agrair. Amb 24.03km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 17,4km/h amb un desnivell positiu de 493 metres i negatiu de 512 metres, una cadència mitja de 75 rpm, una mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 162 ppm que és el meu 95%, una potència mitja de 194W, màxima de 1046W i un consum energètic de 962 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.  

Total distance: 24201 m
Total climbing: 569 m
Total descent: -565 m
Download file: 08_10_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix