Avui m’he llevat d’hora, eren les 6:00 per fer la última sortida amb la Niner RTL9RDO que m’han deixat a TopFun.

Vaig parlar amb el Francesc, encara no tenen la meva Jet9RDO, però necessiten que els hi torni la gravel, així que he aprofitat aquest matí per fer la última, rentar-la i tornar-la ben neta.

He anat cap a Sant Pere de Ribes, encara era fosc quan he sortit de casa, faltaven 10 minuts per les 7:00 del matí.

He aparegut a Can Lloses, per agafar la carretera cap a Olivella i entrar al Mas de Can Giralt i seguir pel corriol que va paral·lel a la riera fins a Mas Milà.

No he estat capaç de poder pujar la part de roques, es la tercera vegada que ho intento, i amb la gravel, no he pogut.

Un cop al camp de futbol de Mas Milà, cap a Can Suriol, seguint el corriol de la riera. Hi havia un pel de fang de la ploguda de l’altre dia, però poca cosa.

He deixat Can Suriol a l’esquerre i he anat a buscar el corriol que va cap a Olivella, paral·lel a la carretera.

Esta molt tocat per l’aigua, no el recordo en tan mal estat. He hagut de fer peu uns 4 o 5 metres, l’aigua s’ho ha endut tot.

Abans de fer unes millores que van fer, això no passava.

Després del primer tros, es pot seguir bé, igual que com estava, i he sortit uns metres abans de veure Olivella poble.

No he pujat al poble, he agafat la carretera de l’esquerre que et dur a Can Grau, i des d’allà, he baixat per darrera cap a la Plana Novella.

Al creuament amb la pista que va a Begues, he seguit recte per anar a Vallgrassa i d’allà a la carretera del RatPenat, al pàrquing.

He baixat per darrera, a la pista de Can Lluçà als Holandesos, i tornada cap a casa baixant la Fita.

He arribat a casa amb 35,51km que he fet amb 1h 44m a una mitja de 20,4km/h, un desnivell positiu de 670 metres i negatiu de 679 metres, una cadència mitja de 80 rpm, una mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 75% i una màxima de 166 ppm que és el meu 96%, just a la part final pujant al mirador dels Caçadors. En consum energètic en el meu cas de 1057 calories i una bona temperatura, mínima de 12 graus i màxima de 23 graus.

Amb la Niner RTL9RDO que m’han deixat, he sortit 2 vegades des del 20 de juliol i li he fet en total 976,5 quilòmetres, que no esta malament.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 35681 m
Total climbing: 745 m
Total descent: -748 m
Download file: 03_09_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix