Ahir dilluns no vaig sortir, el diumenge quan tornava, tenia la maneta de fre de darrera que tocava el manillar, un pel perillós. Aquest matí ha vingut el Fer a casa i hem purgat ambdós frens i li hem afegit oli al de darrera, que venia just.

He sortit a provar que tal, i he pensat en repetir la ruta del diumenge, però sol, mirant si podia dur un ritme un pel més adient.

He pujat la Fita, basures, Mas Maiol i he arribat al mirador dels Caçadors amb menys de 20 minuts, faltaven uns pocs segons pels 20 minuts, però es un bon temps.

A la dreta cap als Holandesos, Casa Alta i a l’esquerre cap a Vallgrassa per agafar la carretera del pàrquing del RatPenat en amunt, cap a la Morella.

He arribat al cim de la Morella amb menys d’una hora, he baixat sense parar a fer cap foto per darrera. M’ha marcat una hora quan ja estava a baix de tot de la primera baixada.

Hi ha un parell de pujades i baixes amb bastanta pedra solta, que he fet bé i he parat a fer la foto de rigor al mateix lloc on diumenge ens vàrem fer la foto de grup.

Baixada per darrera fins trobar el creuament i a la dreta, per pujar fins a la pista que et dur a la Morella, Begues i baixa cap a Castelldefels.

He anat cap a Begues, per passar el cadenat i anar a parar a la pista de Begues a la Plana Novella.

La Baixada a bon ritme, entre setmana no hi ha gent a la pista.

Un cop a la Plana Novella, a l’esquerre per pujar cap a Vallgrassa, pàrquing del RatPenat i tornada pel mateix camí cap a Sitges.

He arribat a casa amb 42,24km que avui he fet amb 2h6m, a una mitja de 20,1km/h. El diumenge vàrem fer la ruta a una mitja de 16,5km/h, avui millor. El desnivell de 1013 metres positiu i de 1016 metres negatiu. La cadència mitja de 83 rpm, la mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 81% i la màxima de 163 ppm que és el meu 94%. En el meu cas el consum energètic de 1729 calories, i la temperatura bona, mínima de 18 graus i màxima de 26.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 42315 m
Total climbing: 1110 m
Total descent: -1109 m
Download file: 01_09_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix