Aquest matí he sortit tard, devien ser les vuit menys vint. Amb ganes de fer alguna ruta “nova” i per gravel, però ja m’estic quedant sense opcions.

He pujat el Collet de la Fita, m’he trobat a l’Oscar de “l’Izarra” a dalt de tot, venia de Vilanova. Anava a fer un Vallcarca i Campdasens però a un ritme diferent. Hem anat xerrant plegats des del pàrquing del Collet de la Fita fins quasi arribar a les Basures.

He passat Mas Maiol, el mirador dels Caçadors, i a la dreta, cap a Can Lluçà, passant els Holandesos i la Casa Nova.

He girat a l’esquerre, per la cadena, per anar a buscar el pàrquing del Rat Penat i baixar a Vallgrassa, d’allà cap a la Plana Novella i per carretera cap a Can Grau primer i baixar cap a Olivella després.

Des d’Olivella, sense arribar a baix al poble, a l’esquerre, comença la pista que et dur cap a Quatre Camins, he baixat als Massets de Dalt, parada per la foto i he seguit cap a La Fassina, per pujat de nou per la pista i anar a buscar de nou el mirador dels Caçadors, Mas Maiol, Basures, Fita i baixada cap a casa.

He arribat a casa amb 32,03km que he fet amb 1h 30m a una mitja de 21,3km/h, amb un desnivell positiu de 732 metres i negatiu de 727 metres, una cadència mitja de 78 rpm, un mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i una màxima de 159 ppm que és el meu 92%. La temperatura bona, 18 de mínima, amb molt humitat, he trobat boira després de passar els Holandesos, pujant cap a Vallgrassa, les ulleres empapades i 26 graus de màxima. El consum energètic de 1155 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 32089 m
Total climbing: 786 m
Total descent: -789 m
Download file: 26_08_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix