Aquest matí he sortit amb la Gravel, donen mal temps pel cap de setmana i demà no podré sortir, per tan ahir vaig ficar-me al llit pensant en “noves rutes”, per poder fer amb la Gravel.

No ens enganyem, no hi ha noves rutes per la zona, però si rutes que es puguin fer millor amb la Gravel.

He sortit de Sitges cap al Caprabo, per pujar cap a Sant Pere de Ribes, anant a parar a Can Lloses.

Des d’allà, per carretera cap a Olivella, sortint a la dreta cap al Mas de Can Giralt.

Pel corriol de rigor cap a Mas Milà, contant que hi ha un parell de pujades amb poc grip i pedres, que no he estat capaç de fer amb la Gravel, i hi he passat 3 cops, però sempre acabo posant el peu, encara que sigui, posar el peu, avançar uns centímetres, i tornar a pedalar.

A la que surts del corriol i trobes la pista ampla que va cap a Mas Milà, l’he agafada en sentit contrari, de pujada cap a Can Pere de la Plana.

Son 4km de pujada aproximadament, que es fan molt bé amb la Gravel, es pista i es ràpida amb poc desnivell.

He deixat l’entrada del corriol que et dur a la urbanització a la dreta i l’entrada a la urbanització per pista més endavant, seguint recte.

Al següent creuament a l’esquerre, he pujat cap a Olivella, per anar a parar al cementiri.

Baixada al poble per carretera i pujada per la pista que et dur al Mas Bargalló.

D’allà la mateixa tornada que vaig fer ahir, per pista cap a Quatre Camins.

Un cop a Quatre Camins, no he baixat cap als Masets de Dalt, he anat a la dreta, cap a Can Pere de la Plana.

Un cop a la urbanització, he anat baixant cap a Valles Altos i he acabat a Can Lloses, on he començat la ruta per carretera al matí.

He seguit pujant cap a Sant Pere de Ribes pel carril bici i he entrat de nou al parc natural pel corriol que va de Sitges a Sant Pere de Ribes.

Hi ha un creuament que per anar a Sitges es a l’esquerre i seguint recte, el que he fet, vas a parar a la carretera de Sitges a Ribes, just abans de l’entrada dels Vinyedos.

He entrat als Vinyedos i he anat a buscar la pista que surt per l’altre punta de la urbanització i que va cap a Puigmoltó, sense arribar a Puigmoltó, a l’esquerre per la masia que hi ha, pista de camí al camp de vol.

Sense arribar al camp de vol, a la dreta, per la riera fins a Rocamar, i d’allà, per carretera fins el Vinyet, passeig i a casa.

He arribat a casa amb 32,21km que he fet amb 1h 33m, a una mitja de 20,7km/h, amb un desnivell positiu de 558 metres i negatiu de 572 metres. La cadència mitja de 84 rpm, la mitja cardíaca de 125 ppm que és el meu 72% i una màxima de 154 ppm que es el meu 88%, sortida tranquil.la avui. En consum energètic de 1137 calories i la temperatura bona, 16 de mínima i 26 de màxima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 32422 m
Total climbing: 628 m
Total descent: -631 m
Download file: 27_08_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix