Aquest matí de diumenge, havíem quedat a les 7:00 al Caprabo, a les 7:20 a la Plaça de la Vila de Sant Pere de Ribes, o a les 8:00 a la Mahle a Vilanova.

Ahir entre una cosa i l’altra em vaig adonar que segurament avui diumenge que ve sortim sol, ja que ningú podia sortir, o estar a casa a l’hora que havíem.

A les 7:00 estava al Caprabo, a les 7:05 a marxat i he deixat a l’Àlvar que havia de tornar d’hora a casa i no podia venir a fer el pantà. A les 7:20 era a Sant Pere de Ribes, més parat 5 minuts i com que no ha vingut ningú he marxat cap a Vilanova. A Vilanova no he mirat la hora perquè he pensat que no vindria a ningú així que encarat l’entrada al parc natural i quan estava pujant els Balcons m’ha sonat el telèfon, era una Mònica que em deia que estava esperant-me a la Mahle. Li he dit que estava pujant Balcons i hem decidit que cadascú fes el que hagués de fer. Jo he seguit pujant Balcons, per baixar cap al pantà per la trialera de l’esquerra.

He arribat al pantà amb una hora i quart en total. He pujat al pantà per la part de sota fins arribar a dalt, i donat la volta al pantà, com sempre, hi he anat a sortir a Castellet per carretera, per anar fins a Torrelletes, i d’allà tornar per darrere per la Casa Alta cap a Vilanova. No he baixat la trialera, anant sol no m’hi he vist amb cor.

He arribat a la Casa Alta amb molt bon temps, baixada de ciment per girar a l’esquerra pel Fondo de les Oliveres fins a baix de tot, sense gaires inconvenients, fent peu els tres metres més complicats per evitar caure, anant sol no volia. He anat a l’esquerra al final de tot cap a Canyelles, no he anat a Mas de l’Artis, que és el que fem quan fem la curta.

Un cop he arribat a la urbanització de darrera de Canyelles, he pujat com sempre fins dalt de tot per anar a buscar el corriol que cau per la trialera que dóna a la rotonda que passa per sobre de l’autopista, ja a Vilanova.

Allà he baixat ja de tornada, per anar a buscar l’antic Casino de Barcelona, i després l’hospital els Camils i Puigmoltó. He tornat a casa per l’autòdrom i pel passeig.

He arribat a casa que eren les 10:20 del matí, havent sortit a les 7:00 no està malament. En total m’han sortit 54,59 km que he fet en 3h 12m, a una mitja de 17 km per hora. El meu cas un consum  energètic de 2112 calories com a amb un desnivell positiu de 924 metres i com a negatiu de 943 metres. La mitja cardíaca de 136 ppm, què és el meu 78%, i la màxima 170 ppm, que és el meu 98%. La cadència mitja de 77 rpm, com a la temperatura màxima de 29 graus, la potència mitja de 183W i com a una màxima de 776W.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 54974 m
Total climbing: 1047 m
Total descent: -1057 m
Download file: 21_07_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix