Aquest matí a les 7:30 estàvem a al Caprabo el Xavi Gonzalez amb la Specialized Turbo Levo de 29 nova, el Joan Manel  que dur la Cube amb monoplat ara, diu que molt content i jo, que he arribat uns minuts tard. Hem marxat cap a Ribes, havíem quedat amb el Santi. La idea era anar fins a Les Gunyoles, caure cap al pla de Vilafranca del Penedès i d’allà cap a Sant Miquel d’Olèrdola i pujar a Canyelles per darrera, cap al Pic de l’Àliga i tornar passant per Vilanova.

A les 8 ha arribat el Santi, ha tardat uns minuts més del temps que havíem quedat, però cap problema. Hem fet carretera d’Olivella fins arribar a l’entrada de la Masia del Mas d’en Giralt. A partir d’allà per corriol per la riera que va vorejant la carretera fins arribar a Can Suriol, des d’allà fins a Les Gunyoles, primer uns metres de carretera, hem agafat el camí que han fet les màquines que han foradat per passar el tub de l’aigua i ens hem estalviat la cadena d’inici de la pista.

Hem hagut de parar un parell de cops per poder passar per sota del tancat que limita que els cavalls i rucs que hi ha al parc natural marxin, els hem vist. Són espectaculars, molt bonics. Com que va ploure el divendres a la nit, sembla que bastant en algun punt, hi havia un munt de tolls d’aigua per tot arreu, un pel de fang que hem mirat d’evitar, no hi havia intenció de netejar la bici en arribar a casa.

Un cop hem arribat a Les Gunyoles, hem pujat fins al cim i hem caigut cap a la banda dreta, cap a Sant Pere Molanta, però sense arribar-hi. Just acabar la baixada forta, abans de començar l’asfalt, a l’esquerre hi ha un camí que et dur cap a una torre de llum d’alta tensió, seguint el camí es va a parar a la carretera que va de Can Trabal a Sant Pere Molanta, hem de seguir la carretera cap a Sant Pere durant un quilòmetre més o menys, i quan comença la recta, a l’esquerre hi ha un camí que va entre les vinyes, el seguim i després de la riera a la dreta un altre camí et dur fins a la cantera de Viladellops.

Des d’allà per carretera, creuem el pont que passa per sobre de la C15 i entrem a la dreta abans de començar a pujar cap al castell, que no hi pugem. El camí es planer, però puja sense parar, es va pujant còmode, creuem la carretera que va de Daltmar a Moja i seguim per la pista que ens trobem davant, va pujant lentament fins arribar a una urbanització que hi ha Daltmar darrera el Pic de l’Àliga, a Canyelles.

Hem pujat per la pista i abans de començar a pujar cap al Pic de l’Àliga hem anat a la dreta, cap a Vilanova, primer cap a la Casa Alta i després de la baixada de ciment tan inclinada, a l’esquerre baixant pel Fondo de les Oliveres fins arribar al final, on hem girat cap al Mas del Artís, on hem agafat la trialera que surt de la rotonda. El Santi ha baixat per pista i ens ha esperat on acaba la trialera.

Des d’allà, tornada cap a Vilanova passant per les Bodegues Jaume Serra i per la Riera, que esta neta i es pot passar perfectament fins a La Masia d’en Cabanyes, la Mahle i hem tornat per l’antic Casino de Barcelona i per l’hospital Sant Camil.

El Santi ha fet via cap a casa a Puigmoltó, el Joan Manel, el Xavi i jo hem tornat per l’autòdrom i cap a Sitges, hem fet passeig per veure el mar abans d’acabar la ruta. Ens hem acomiadat a l’Avinguda Sofia.

He arribat a casa amb 57,11km que he fet amb 3h 26m pedalant, en total han estat 4h 21m, eren quasi les 12 que em ficava a la dutxa, un pel tard. M’ha sortit una mitja de 16,6km/h, prou bona, un consum energètic en el meu cas de 2235kcal, una mitja cardíaca de 130 ppm que es el meu 75%, perfecte. Una màxima de 164 ppm que es el meu 95%, pel tipus de ruta d’avui molt bé. 181W de mitja en quan a força, amb una màxima de 855W en algun punt que no tinc clar ara, una cadència mitja de 73rpm, un desnivell positiu de 970 metres i 862 metres de negatiu i un temps molt bo, s’ha comportat i no ha plogut, ens ha fet sol molta estona.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 57647 m
Total climbing: 1169 m
Total descent: -1170 m
Download file: 19_05_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix