Aquest matí de dissabte, com que es Carnaval, no hem anat a la Cerdanya i tenia ganes de sortir pel Garraf de nou. No he dit res a ningú dels que sortim habitualment, ja que volia estar d’hora a casa. M’he llevat a les 6:30, he posat la bici en condicions, rodes inflades, etc. M’he vestit i amb el primer raig de llum a les 7:30 he sortit de casa. Pensant que faria fred, m’he posat 4 capes al cos, com una ceba, doble mitjó…

He encarat la fita, m’ha costat més del que pensava, la bici molt més lleugera que la FatBike, però la Fita es la Fita. He arribar als Caçadors amb un minut més del que tardo habitualment a l’estiu, però bé. He baixat cap a Vallcarca per Mas Quadrell, he arribat a Vallcarca amb 3 minuts més del que tardo habitualment. La pujada per darrera, cap a Can Granada ha estat dura, com sempre, però habitualment entro a Can Granada amb 46 minuts, avui en duia uns quants més. He passat Campdasens i he encarat la última pujada abans de començar a baixar per darrera. El meu millor temps son 53 minuts en arribar al cim, el temps normal son entre 55 i 56 minuts, avui he arribat amb una hora tres minuts.

He baixat per darrera, tot i que he parat un moment a fer una foto, he seguit a bon ritme, fins als Holandesos, on ja he començat a trobar algun ciclista i algú corrent. Caçadors, Fita i cap a baix, he baixat per la trialera. He arribat a casa amb una hora i mitja, 10 minuts llargs més del que tardo quan surto pel Garraf setmanalment.

En total m’han sortit 27,03km que he fet amb 1 hora 31 minuts, a una mitja de 17,8km/h. Aquest estiu passat, amb la Niner, aquesta mateixa ruta la vaig fer a 20,8km/h de mitja, un pel més ràpid. La velocitat màxima baixant de 57,9km/h, un consum energètic de 1346kcal, una mitja cardíaca de 152 ppm que es el meu 87% i una màxima de 175 ppm que es el meu 100%, la cadència mitja ha estat de 78 rpm, el desnivell positiu de 633 metres i el negatiu de 673 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26947 m
Total climbing: 675 m
Total descent: -714 m
Download file: 05_02_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix