Aquest matí m’he llevat a les 7:15, canviat i a les 7:35 estàvem al carrer la Greta i jo, ahir nevava quan vàrem anar a dormir i diria que pot haver caigut un dit, no crec que més de 2 centímetres. Hem repetit la ruta d’ahir, però la hem fet més llarga, hem arribat a Eyne.

Hem encarat, ja amb llum, el carrer de casa i la base del telecadira, la neu estava trepitjada d’ahir però amb la nevada d’aquesta nit, no es veia, però es podia pedalar bé, no molestava que hi hagués neu verge, només que quedava marcada per les rodes. Hem arribat al telecadira i d’allà per la pista verda de rigor, la Château d’Eau fins arribar al desviament de la verda que hi ha més a la dreta, la Promenade en Fôret. Hem pujat bé, diria que millor que ahir, però el Garmin no m’ha dit això quan he arribat a dalt.

He anat fent amb 2 i 3 pinyons tota l’estona, al arribar al creuament, he mirat de continuar amb 3 pinyons, he pujat bé fins el creuament de Eyne, allà he posat tot el ferro de nou i he anat recte, un cop encarada la recta final fins el telecadira, he anat posant pinyons i he arribat a dalt amb 3 pinyons posats. En quan a temps, crec que he tardat uns 30 segons més que ahir, però la sensació no era pas aquesta. No hem arribat al telecadira, hem encarat el Bar que aquest any no han obert, i hem anat a buscar el camí de darrera, el que puja i creua la pista verda, la blava i el final de la Negre de Saint Pierre dels Forcats.

A partir d’aquí, es puja deixant l’entrada de l’Enduro 6 a la dreta i he hagut de posar tot el ferro de nou a darrera al pas del remuntador que puja a les vermelles de dalt. Al creuar la Paul Ribeil, he anat posant pinyons i he arribat a la Coulée Font Frede amb mal de cama dreta, massa estona assegut i el pinçament del nervi Ciàtic que arrossego des de fa massa anys m’ha fet la guitza bastant. M’he posat de peu uns metres per mirar de descansar la cama, però no he aconseguit gran cosa. Duia més de 50 minuts pujant, algun punt amb més desnivell que altres, però pujant quasi una hora amb un bon desnivell, es massa pel més cos, comencen tots els mals.

He encarat la part que ahir no vàrem fer, ahir vàrem baixat per la Coulée, avui seguint el camí he anat fins a Eyne. La pujada després de la Coulée es dura, bàsicament perquè la neu no esta trepitjada per la màquina i les rodes de la FatBike s’enfonsen, he hagut d’accelerar, per tal de que no s’aturés la bici. Es a dir, cadència de 70 rpm i 3 pinyons, mirant de pujar cadència i no baixar velocitat, es la única solució amb neu sense trepitjar. Al final de la recta, on comença a planejar ja cap a Eyne, he parat a fer unes fotos, just abans de passar pel remuntador que ja no funciona. La part final, fins creuar la pista Negre d’Eyne es planera, però per la neu tova, s’ha d’anar lleuger. Hem arribat a la vermella Jacques Solère.

Allà hem encarat la part final de la pista fins el remuntador TK du bois d’Eyne, hi havia un pister que m’ha mirat amb cara de veure un fantasma, suposo que no s’esperava veure un ciclista baixant la pista vermella amb un gos corrent al seu costat. Li he dit bon dia, m’ha contestat i hem seguit baixant per la pista blava Marmotes. Un cop a baix, ja a Eyne, hem encarat la pujadeta que et dur de nou a la Promenade en Fôret, al final de la Coulée Font Frede, on vàrem arribar ahir. L’hem baixat fins arribar al creuament, a la drecera que et dur a la dreta cap a la Château d’Eau. Hem baixat fins el telecadira i d’allà cap a casa, ja eren quasi les 9 del matí i hi havia gent esperant monitors a l’escola d’esquí i algú fent cua abans de que obrissin el telecadira.

Hem arribat a casa amb 11,25km que hem fet amb 1 hora 14 minuts, a una mitja de 9,1km/h, amb un consum energètic en el meu cas de 768 kcal, una mitja cardíaca de 138 ppm que es el meu 79% i una màxima de 158 ppm que es el meu 90%. La cadència mitja de 68 rpm, el desnivell positiu de 423 metres i el negatiu de 465 metres. Avui ha sortit una sortida més llarga del normal, això es perquè ja puc sortir a les 7:30 amb llum, fins fa un parell de setmanes era fosc. Al tenir una hora i mitja puc fer més tros.

Aquí us deixo el track d’avui

 

Total distance: 11258 m
Total climbing: 428 m
Total descent: -469 m
Download file: 04_02_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix