Aquest matí hem sortit el Carlos, l’Adolf, en Joan Manel i jo, anàvem a pujar al Refugi d’Orri pel Refugi de Vilallobent.

Ahir a la tarda van arribar el Carlos amb la família, li vàrem dir si volia sortir aquest matí, curta, jo havia d’estar a les 9:30 a casa, va dir que si.

Aquest matí a les 7:20 estàvem sortint de casa tots tres i ens hem trobat amb en Joan Manel a les 7:30 al càmping de Palau de Cerdanya, per anar per la pista que hi ha sobre del càmping fins a Vilallobent.

Creuant el poble i sortint a l’esquerre hi ha una pujada per pista molt dura, bàsicament puja constantment sense fer cap “zeta” per poder descansar un pel.

La pujada comença al km 3,3 i no acaba fins el 10,8.

El desnivell va variant, però hi ha punts que estem per sobre del 10%.

He descansat bé aquesta nit, he dormit les 8 hores de rigor i vaig sopar bé, preparat per la pujada d’avui, però per ser el primer cop que l’he feta, hi ha hagut punts que he pensat en fer peu, perquè anàvem 4 no ho he fet, però el cap et fa males jugades a vegades i aquest matí, veient les rampes rectes davant teu, afectaven al cap i he estat a punt de fer peu una estona.

Diguem que es puja durant una hora i quart sense parar, es fan els 900 metres de desnivell positiu de cop.

Un cop arribes al refugi de Vilallobent, ja planeja més, seguim pujant camí de Coma Morera.

Acaba la pista i comença el camp, hi ha gespa que com diu en Joan Manel, es com si fos velcro que t’agafa les rodes i et costa pedalar.

Hem anat a parar a la baixada cap al refugi de l’Orri de l’Andreu de baixada, un pel de carretera i hem agafat una trialera que conec, però que la resta no, que acaba amb els tobogans de la Pupy i et deixen al càmping de Osseja.

Ens hem acomiadat d’en Joan Manel i la resta cap a casa.

Hem arribat que no eren dos quarts de deu encara, prou bé.

M’han sortit 21,46km que hem fet amb 1h 52m a una mitja de 11,5km/h amb un desnivell positiu de 914,7 metres i negatiu de 914,8 metres, una cadència mitja de 67 rpm, poca i lenta, però la pujada s’ho mereix, una potència mitja de 192W, màxima de 521W, una mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 73% i màxima de 193 ppm que és el meu 92%, consum energètic de 1462 calories. La temperatura boníssima, 11 graus de mínima, 14 de mitja i màxima de 20.

Aquí us deixo el track d’avui, que el penjaré com a ruta nova.

Total distance: 21975 m
Total climbing: 991 m
Total descent: -870 m
Download file: 15_08_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix