Ahir al vespre l’Adolf em va dir de sortir avui, no tenia clar si fer o no fer, però vàrem quedar que si em despertava amb condicions li feia un truc i sortiríem, volíem anar cap a la banda del Refu de Pastoral de Nahuja.

M’he llevat sense despertador, cap a tres quarts de set del matí, l’he trucat i li he dit de quedar cap a tres quarts de vuit.

Hem sortit plegats de casa que passava un minut de tres quarts de vuit del matí, camí a les antenes.

Ja la sortida es amb desnivell, sense haver escalfat gens.

Un cop a les antenes es va pujant per pista, avui se’m ha fet més curt, anàvem parlant i quan m’he adonat on érem, quedaven uns metres per arribar al cim.

Des de dalt hem baixat cap al Refugi pastoral de Nahuja, foto de rigor i hem decidit anar a veure on ens duia una pista, poc transitada que he vist un parell de cops i que no havia fet mai.

De cop hem trobat que hi havia fet una neteja de bosc bastant bèstia i es perdia el corriol.

L’hem buscat, però no hem trobat res de res, mitja volta i en sentit contrari.

Hem baixat per la pista fins trobar la carretera que puja cap a la taula d’orientació de Santa Leocadie i ens hi hem arribat.

Per horari, volíem fet un parell d’hores només, no podíem fer gran cosa de més.

Hem tornat endarrere cap al refugi, però al arribar al tancat d’animals, hem anat avall cap a la pista que va de Santa Leocadie fins a Nahuja, l’Adolf no la coneixia, la farem de pujada el proper dia.

Un cop a la pista, cap a Nahuja i després cap a Osseja pel corriol que hi ha.

Per cert, es la primera vegada que hi passo i no veig gens d’aigua, complertament sec, molt trist.

Un cop a Osseja, pels carrers ja cap a casa.

En total m’han sortit 18,49km que he fet amb 1h 26m a una mitja de 12,9km/h amb un desnivell positiu de 620 metres i negatiu de 527 metres, cadència mitja de 67 rpm, potència mitja de 181W, màxima de 788W, consum energètic mig de 118 ppm que és el meu 67% i màxima de 148 ppm que és el meu 84%, consum energètic de 1070 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 18866 m
Total climbing: 625 m
Total descent: -624 m
Download file: 14_08_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix