Ahir no vaig fer res, i demà vull fer un Puigmal, així que avui alguna cosa curta, he anat fins el Refugi Pastoral de Nahuja, però la tornada ha estat alternativa.

Sortida de casa, cap a les 8 del matí aproximadament, cel tapat, amenaça pluja, tan de bo.

He encarat les antenes per carretera i després per pista amunt sense parar fins arribar al tancat elèctric i el punt més alt de la ruta.

He pitjat el botó del Lap a dalt, m’ha donat 40m 30s clavats, per una distància de 6,46km amb un desnivell positiu de 456 metres, crec que no està malament, si més no, més ràpid que amb la FatBike.

La potència mitja pujant de 265W que son 3,15W7Kg amb una màxima de 693W, velocitat mitja de 9,6km/h a tota la pujada.

Un cop a dalt, la foto de rigor i després d’un fals pla d’uns 100 metres, comença la baixada per pista fins arribar al Refugi.

Després del refugi he fet una drecera que no esta senyalada, però la tinc controlada que talla la pista i baixa directe fins el corriol que baixa al costat del tancat pels animals.

Corriol avall i el revolt a la dreta gran després del que hi ha al pas canadenc per animals a l’esquerre, per pujar un pel i després d’un tancat elèctric i una baixada mig “camp a través” et deixa de nou a la pista que he fet pujant una estona abans.

Avall fins passat les antenes i ja un cop entres a la carretera que baixa al poble, al primer revolt, a la dreta, hi ha una entrada d’un corriol que no havia fet mai, m’hi he ficat.

No té cap perill, però de cop es divideix i he vist a l’esquerre que el corriol passava per entre mig del boc, he agafat aquest.

M’he trobat que es un circuit d’enduro, amb salts preparats amb troncs, res, poca cosa, 3 saltets només.

Després et deixa a una mena de riera trencada i empinada, on he vist que es pot venir de dalt, suposo que l’altre desviament que no he fet, ja el faré.

M’he tirat avall i he acabat al corriol que va de Nahuja fins a Osseja, el que voreja el riuet i que acaba a l’estació de tren de Osseja, des de l’estació fins a la porta de casa hi ha uns 350 metres per carrers i llestos.

M’han sortit 14,07km que he fet amb 1h 4m a una mitja de 13,2km/h amb un desnivell positiu de 506 metres i negatiu de 490 metres, cadència mitja de 71 rpm, potència mitja de 200W, màxima de 704W, consum energètic de 867 calories, mitja cardíaca de 134 ppm que és el meu 76% i màxima de 170 ppm que és el meu 96%, temperatura perfecte de 16,3 de mitja amb una mínima de 14 i màxima de 21 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 14267 m
Total climbing: 517 m
Total descent: -530 m
Download file: 21_07_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix