Aquest matí de dissabte havíem de sortir el Sergi, el Santi i jo, ja que jo demà no puc sortir, tot i que la resta si sortiran. Al final, el Sergi ha tingut problemes amb la bici i he sortit jo sol de Sitges. Havíem quedat a les 7 al Caprabo, més tard vol dir molta calor, així que a les 7 es una bona hora. He sortit a les 7:10 del Caprabo, buscant camí de Ribes on havíem quedat amb el Santi a les 7:20. He arribat un pel tard, però el Santi no hi era, encara no havia arribat, ha arribat que devien ser les 7:30 aproximadament. La idea era fer un Gunyoles i tornar d’hora a casa.

Hem encarat carretera d’Olivella, a la dreta cap el Mas de Can Giralt i pel corriol que va paral·lel a la carretera d’Olivella i que deixa Mas Milà a l’esquerre fins arribar a Can Suriol. Allà, just abans del pont que passa per la riera, hem sortit, hem baixat uns metres per carretera en sentit contrari a Olivella per agafar el desviament a la dreta que et dur fins a Les Gunyoles.

Estan fent obres, bàsicament hem trobat uns forats molt grans amb unes aixetes d’aigua molt grosses, entenc que estan canalitzant el pas d’aigua, però perquè poguessin passar les màquines que treballen i que van foradant, han deixat el terra ple de pols, com si hi hagués uns 5 centímetres de polseguera, que et fa anar més lent al pedalar. Suposo que en la propera ploguda forta que faci, tota aquesta terra solta que sembla pols, es solidificarà i quedarà de nou un ferm dur on poder pedalar més ràpid que avui.

Hem anat a un ritme més lent del que vaig habitualment, ha estat una sortida més social que no pas per anar amb el cor pujat de voltes. Hem arribat a Les Gunyoles i hem girat a l’esquerre per pujar fins el cim on ja es veu Vilafranca del Penedès, el Cim de la Penya del Papiol i l’Arbossar de Dalt. Al baixar cap a l’Arbossar, hem parat a fer una foto, hi havia unes bones vistes a darrera i cap núvol. Començava a fer calor.

Després de la foto, ja hem encarat la baixada a l’Arbossar i la tornada es molt més ràpida que l’anada, bàsicament has de baixat tot el que has pujat. La única pujada que hi ha es la que hi ha darrera de Viladellops, però es pot fer bé i amb un bon ritme, després es planeja i es baixa ja fins a Mas Milà com a urbanització. D’allà per carretera fins a Can Lloses i després cap a Sitges de nou. El Santi ha vingut fins a Mas Alba, allà ha tornat cap a la Plana Novella, demà sortirà amb la resta que sortim habitualment els diumenges.

A mi m’han sortit 44,91km que he fet amb 2 hores 40 minuts, diguem que Les Gunyoles l’he fet amb menys de 2 hores i quart, per tan avui, hem anat un pel més lents. La mitja que m’ha sortit, de 16,8km/h, la màxima de 46,1km/h, el consum energètic en el meu cas de 2035kcal, la mitja cardíaca de 124 ppm que es el meu 71% i la màxima de 160 ppm que es el meu 91%. La mitja de cadència de 78 rpm, prou bé. El desnivell positiu de 774 metres i el negatiu de 815 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44760 m
Total climbing: 857 m
Total descent: -899 m
Download file: 14_07_2018.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix