Aquest matí havíem quedat en Joan Manel i jo per anar fins a l’estació d’esquí de Puigmal per muntanya, una ruta que tenia dibuixada.

Ahir descans, no vàrem sortir, aquest matí ens hem trobat molt bé.

Faltava un minut per tres quarts de vuit que hem encarat les antenes, pujada per asfalt i després per pista fins arribar a dalt de tot, que son des de casa 6,8km i 450mts de desnivell positiu, no està malament.

Hem pujat a bon ritme, 40 minuts i uns pocs segons, diria que un minut i mig menys que abans d’ahir per fer el mateix recorregut.

Un cop al cim, baixada cap al refugi pastoral de Nahuja i pista avall fins trobar la carretera.

Carretera a la dreta cap a la taula d’orientació de Santa Leocadie i després, ja per pista fins al refugi pastoral de Santa Leocadie.

Hem seguit la pista que va pujant suau fins arribar a les antenes i des d’allà, ruta nova, hem seguit una pista marcada que ens ha deixat al food truck de l’estació d’esquí de Puigmal.

Jo creia que tindríem un pel més de pujada, però la veritat es que es baixa més que no pas es puja i la distància entre l’antena més alta i l’estació es més curta del que em pensava.

Un cop a l’estació hem baixat per un corriol que acaba amb una trialera un pel dura, curta la part dura, no tindrà més de 25 o 30 metres, però es molt empinada i amb pedra solta.

S’arriba a la carretera vella de Err fins al Puigmal, hem baixat i creuat Err i pujat a l’esquerre cap a les piscines.

Aquí hi ha una pujada que no t’esperes, però son uns 100 metres de desnivell amb un quilòmetre aproximadament, després planeja, passem la carretera de pujada al Puigmal, després a mà dreta passem Santa Leocadie, Nahuja i arribem a Osseja per un corriol molt bonic, que ara està sec per complert.

Entrada al poble i aquí ens hem fet la foto de rigor, no hi he pensat, hem anat molt per feina.

El track el penjaré com a ruta nova, es molt més interessant que la que hi ha penjada ara, que té un tros de carretera.

En total m’han sortit 25,37km que he fet amb 1h 52m a una mitja de 13,5km/h amb un desnivell de 950 metres, cadència mitja de 68 rpm, potència mitja de 194W, màxima de 748W, mitja cardíaca de 123 ppm que és el meu 69% i màxima de 159 ppm que és el meu 90%. No hi ha manera de que em pugi el cor aquí a la muntanya, suposo que es l’alçada, al sensació de cansament hi és, però el cor no puja. El consum energètic de 1479 calories, 17 graus de temperatura mitja i 15 de mínima, màxima de 21, més temperatura que abans d’ahir.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25694 m
Total climbing: 858 m
Total descent: -869 m
Download file: 18_08_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix