Aquesta nit hem passat definitivament a l’estiu, per ser exacte el dissabte 20 a les 23:44 de la nit, va començar oficialment l’estiu, i aquest matí, hem fet un Pantà de Foix en el primer dia d’estiu.

Havíem quedat a les 7 al Caprabo, el Pedro va confirmar, però al final ha dit que no podia, i el Jorge ha dit que ens veuríem a les 7:25 a la Plaça de la Vila de Sant Pere de Ribes, però després de confirmar ha anul·lat, així que he anat cap a Sant Pere de Ribes, esperant que vingués el Santi només.

Ha aparegut a temps, diu que un pel tard, però no crec que més de 5 minuts.

Hem anat a un ritme tranquil avui, jo venia cansat de 2 dies de donar-li bé, divendres molt més que ahir, i avui he notat les cames pesades, demà descansaré.

Hem encarat l’anada a Vilanova pel Castell, i fins a la Mahle, d’allà hem entrat de nou al Parc Natural del Garraf per pujar Balcons i baixar la trialera que et dur a la pujada dura, que avui he fet sencera, però de peu, no pas assegut i que un cop baixes, empalmes amb la pista que et deixa a la base del Pantà de Foix.

Hem pujat el pantà per darrera, per anar a parar a la boca de l’exclosa i donar-li la volta per anar a buscar la carretera que ve de Vilanova cap al creuament de l’Arboç fins a Castellet.

Hem baixat per carretera fins a Castellet, per girar a l’esquerre i agafat la pista que et dur per muntanya, creuant el riu que desemboca al pantà, que avui venia ple com sempre, però que el Santi no s’ha vist amb cor de creuar, jo he passat sobre la bici i no m’he mullat.

Un cop a la carretera de nou cap a Torrelletes, per sortir per darrera i anar a buscar la pista que et dur fins a la Casa Alta.

Hem fet la trialera de rigor, esta dura com sempre, però es pot fer, es la drecera que hi ha just abans de començar a baixar, passada la cadena.

Un cop a la Casa Alta, a l’esquerre per baixar la pista de ciment i a baix a l’esquerre de nou, per baixar pels Fons de les Oliveres.

Hem trobat el Oscar Nebleza (Biciats del Garraf), que m’ha conegut i jo no d’entrada ☹, i jo li he dit Jordi, quin cap. Ell pujava, nosaltres baixàvem.

Han netejat la part final del Fons de les Oliveres, ara fa 3 setmanes havies de fer algun invent per arbres caiguts pel Gloria encara, han tallat els arbres amb una motoserra, i es pot baixar pedalant fins a baix de tot.

Un cop a creuament, hem anat a la dreta, cap al Mas de l’Artis. Un cop he arribat a la plaça, hem agafat la trialera que baixa i que tot i esta bastant justa, es pot fer tota. A la part final, hi ha un reguerot gros, m’hi he ficat, he relliscat i he acabat posant la mà, no he hagut ni de treure els pedals, només aguantar-me, i seguir baixant un segon més tard.

De nou a la pista que va cap a Vilanova, hem vist que l’entrada que fem sempre a la dreta, passada la cava i el pàrquing, estava complertament tapada, però pujant uns metres per l’asfalt, hi ha una pista a la dreta, que et dur al mateix lloc.

Acabes anant a petar a Mas Trader, i d’allà el mateix camí que de vinguda, però cap a l’ex-Casino de Barcelona.

El Santi ha seguit per carretera cap a Sant Pere de Ribes i cap a casa, jo he anat pels corriols interns cap a l’Hospital Sant Camil, cap a Puigmoltó, l’Autòdrom, Roca Mar i cap a casa, per dins del Vinyet, no he volgut agafar el passeig, feia pinta d’haver-hi massa gent.

Demà descanso, 3 dies amb massa quilòmetres a les cames, fa que el rendiment no sigui l’adient, em toca descansar de cames un dia com a mínim.

HE arribat a casa amb 53,78km que he fet amb 3h 21m,  una mitja de 16km/h, un desnivell positiu de 880 metres i negatiu de 860 metres, una mitja cardíaca de 111 ppm que es el meu 64%, avui hem anat a ritme Santi, molt tranquils, i una màxima de 151 ppm que es el meu 87%, en algun punt he mirat de fer pujar el cor un pel. La potència mitja de 141W, molt baixa, quasi d’escalfament i la màxima de 681W. La cadència mitja de 73rpm, la temperatura alta, mínima de 15 graus i màxima de 25 graus, l’estiu ha començat i es notava, i en el meu cas el consum energètic de 1704 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 54150 m
Total climbing: 966 m
Total descent: -976 m
Download file: 21_06_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix