Aquest matí de diumenge hem quedat a les 7:30 al Caprabo, hi érem el Joan Manel i el Gaizka amb la KTM elèctrica del Sergi. Hem anat cap a Sant Pere de Ribes on ha aparegut el Santi amb la Scott rígida de 26 que va comprar ara fa 3 anys. Hem fet via cap a Vilanova i la Geltrú, havíem quedat amb l’Hèctor i uns amics seus, el Jordi, l’Edu i el Sergi. La idea era fer una ruta que va cap a Cubelles i Cunit.

Des de la Malhe a Vilanova, ja tots 8 hem agafat pista habitual per anar a fer el Pantà de Foix, però de seguida anem a l’esquerre i entre mig dels pins pugem fins arribar al Camp de Golf de Vilanova, al costat del Càmping Vilanova Park.

Des del Càmping i creuant la carretera del Pantà de Foix, anem baixant i ens trobem el primer problema, el GPS em diu que estic fora de track, era l’únic que en duia. Fem endarrere i agafem l’altre camí que hi havia, arribem al final i el GPS em diu llavors que el camí d’abans era el bo.

Tornem al camí d’abans, i seguim baixant. Arribem al costat de la benzinera de l’autopista que tens poc abans del peatge de Cubelles per la C16 cap al Vendrell, per acabar baixant cap a Mas Trader, si més no cap a la carretera de Cubelles a Mas Trader. Creuem la riera i seguint la pista, seguim i deixem el peatge de Cubelles a l’esquerre fins arribar a un punt on es fa estret i comença un corriol de pujada constant, en algun punt molt dur que ens acaba duent al Pic de Taula.

Parada per fer-nos la foto de rigor i descansar uns segons i baixada per la part de darrera, hi ha una trialera de baixada molt interessant, molt de pedra solta. Agafem un pel de carretera per arribar a la Urbanització Costa Cunit.

Aquí entrem en una pista que seguirem més endavant, però que a l’esquerre hi ha un corriol que puja fins a Clariana. L’agafem i ens adonem que el GPS no ens dona el recorregut que esperàvem.

Suposo que es va carregar malament, el vaig mirar de carregar al Garmin Edge 820 via la web de Garmin Connect, però em donava només 2 km de ruta, així que vaig buscar un conversor de .gpx a .fit a https://www.alltrails.com/ i el vaig deixar anar directament a la carpeta de Courses del Garmin. En principi apareixia, però em donava cero metres de desnivell. Entenc que estava fet malbé, hi havia trossos que no hi eren i que el em feia, era quan no trobava un tros, mirar de guiar-me fins el següent punt.

Això ens ha fet recórrer la urbanització Valldemar a Calafell, sobre de la urbanització Segur d’Alt. Un pel desastre, ja que no hem estat capaços d’arribar a Clariana, que era l’objectiu principal i tornar. Hem anar a parar de nou a un punt on havíem passat abans i he pensat que la millor opció, era agafar camí de tornada fins al punt de la pista ampla a Costa Cunit.

Així ho hem fet i a la pista ampla, hem seguit el camí que teníem previst, aquí ja coneixíem el camí nosaltres. El camí l’hem deixat a uns quilòmetres més amunt per anar a la dreta per un corriol que ens ha fet pujar per uns tallats d’aiguades, ens ha costat un pel, però ha estat divertit i hem anat a parar a la carretera de Clariana que hem fet algun cop quan pugem pel Pantà de Foix. L’hem seguit en direcció mar, fins arribar a la Urbanització L’Estoreta.

Un cop a baix, per carretera fins a Cubelles, per la carretera de Mas Trader a Cubelles, creuant el punt on abans he baixat a la riera.

Allà el Joan Manel, que anava just d’aigua, ha parat per comprar una ampolla i mentre l’Hèctor, el Jordi, l’Edu i el Sergi han fet via de tornada cap a Roquetes, nosaltres hi hem estat 5 minuts més comprant aigua i repartint-la.

Sortida de Cubelles per la pista que va interior cap a Vilanova, per anar a buscar la carretera vella de Vilanova a Cubelles i entrar al desviament de La Cucanya, buscant els corriols interiors que et deixen a Vilanova, entrant al passeig per la part del jaciment arqueològic.

Hem creuat tot el passeig fins el Far i hem tornat cap a Sitges per la costa. Hi ha hagut un punt on el Gaizka i jo hem seguit per un camí que et deixa al capdamunt, sobre el Hotel Dolce, i el Joan Manel i el Santi entenc que han agafat un altre camí, ja que els hem esperat, no han vingut, hem baixar per uns corriols fins a sobre l’Atlàntida i allà he trucat el Santi, ambdós estaven al passeig ja. Ens hem acomiadat per telèfon i tornada cap a casa.

He arribat a casa amb 65,91km que hem fet amb 4 hores 7 minuts pedalant, en total hi hem estat 5 hores 35 minuts. La mitja de 16km/h, el desnivell 1028 metres, el consum energètic de 2351Cal, la mitja cardíaca de 129 ppm que es el meu 74% i la màxima de 175 ppm que es el meu 101%. Suposo que pujant el Cim de Taula. La mitja de potència de 158W, no gaire alta, el ritme no ha estat molt alt. La potència màxima de 778W, sortida de diumenge es sortida social, per entrenar, millor sol entre setmana. El Torque de 78% i el Pedal Smoothness de 53%, prou bó, la cadència mitja de 73 rpm, la temperatura bona a primera hora, m’ha donat mínima de 13 graus, però una màxima de 32 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 66769 m
Total climbing: 1280 m
Total descent: -1292 m
Download file: 02_06_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix