Dimecres tarda, 18:00 hem quedat al Caprabo, la idea era fer un Campdasens tranquil, per dir que hem sortit a fer quelcom. Inicialment havien confirmat l’Ana, la Mónica i el Sergi, al final hem sortit només la Mónica i jo.

La Mónica ha hagut de muntar la bici, la duia desmuntada dins el cotxe, dur una Specialized Epic de carboni amb rodes de 29, Brain i X01 de 11 velocitats, molt bonica de color negre.

Hem pujat la Fita tranquil·lament, ella es de Vilanova i no tenia clar si coneixia el Garraf des de la banda de Sitges, però tot el recorregut que hem fet l’han fet ella i el Xavi corrent, es a dir, si el coneixia.

Des de la Fita, fins els Caçadors, hem baixat a Vallcarca per Mas Quadrell i hem anat a parar fins a baix de tot a la cimentera, pujada per asfalt el primer tros fins arribar al desviament a la dreta que diu Campdasens, pujada amb les “zigazagues” de rigor i un cop a Can Granada, ja es molt més suau fins a dalt de tot després de Campdasens i abans de començar a baixar, ja veien Can Llucà.

Hem parat per fer la foto de rigor i hem tornat tot seguint la ruta, cap als Holandesos i baixada pels Caçadors de nou cap a Sitges. Jo he fet la trialera del revolt baixant la Fita, li he dit a la Mónica que seguis recte, ja l’agafaria més endavant.

La he deixat al Caprabo, ha desmuntat de nou la bici i l’ha posada dins el cotxe, jo he arribat a casa amb 1h 44 minuts, amb una ruta que he fet amb una hora i quart a bon ritme, però els 26,97km d’avui han estat tranquils, a una mitja de 15,5km/h, un desnivell de 627 metres, un consum energètic de 995 kcal, una mitja cardíaca de 121 ppm que és el meu 70% i una màxima de 161 ppm que és el meu 93%. He mirat de ser el màxim d’eficient pedalant en pujada, ja que la cadència d’avui ha estat molt baixa, m’ha sortit una mitja de 60 rpm. En algun punt he arribat a mantenir pujant un 100% del Torque i un 86% a 90% del Smoothness, que es una eficiència molt alta, bàsicament fent només forma pujant el pedal, baixant es automàtic. LA mitja de potència de 159W avui, el desnivell el de sempre, 627 metres positius i 640 negatius.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27102 m
Total climbing: 691 m
Total descent: -691 m
Download file: 22_05_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix