Ahir al vespre vàrem quedar amb l’Albert de sortir avui plegats, a les 8 ens hi posàvem.

Aquesta ruta no l’havia feta ell, ara fa un mes vàrem sortir i vàrem pujar fins passat el mirador, però hi havia tanta neu que no es podia pedalar, vàrem acabar donant la volta i tot i que vàrem veure l’entrada de la trialera que hem fet avui, no ens hi vàrem veure amb cor.

Ahir a la tarda vaig canviar les pastilles de fre de la FatBike de nou, es la tercera vegada que canvio pastilles aquest hivern, les gasto moltíssim, 3 jocs de pastilles m’han durat uns 500km, també s’ha de dir que la majoria de cops freno amb neu i entenc que el estar mullat no ajuda a que aguantin més.

Aquest cop he comprat pastilles ventilades ceràmiques, a veure si aguanten un pel més, i el que siguin ventilades, per veure si aconsegueixo que amb escalfor segueixin frenant, ja que quan li dono bastant en trialeres, tinc la sensació que la bici no frena com abans de començar a baixar.

Hem anat cap al llac i després cap al càmping de Palau de Cerdanya, tot ple de cotxes, es nota que es Setmana Santa i que tothom ha decidit marxar cap a la Cerdanya.

Pujada per la pista del costat del càmping amunt, primer creuament a la dreta, m’agrada més i hem seguit la pista principal fins arribar a la carretera, son 11,6km des de la porta de casa, va agafant desnivell constantment, però es fa bé.

S’ha d’anar combinant anar pedalant assegut i de peu per evitar mals d’esquena i en el meu cas de cul, però es va pujant tranquil·lament.

Un cop a la carretera ens queden 800 metres més de pujada, per la carretera en mal estat, fins arribar al mirador on hi ha el banc.

Hem parat a fer la foto de rigor, l’Albert a descarregar l’esquena que li feia un pel de mal i ens hem llençat trialera avall, jo al davant, que la conec, la he feta 3 cops i l’Albert enganxat darrera meu.

El primer tros fins creuar la carretera està bé, es un corriol estret sense molta complicació que es pot baixar bastant de pressa, es gaudeix molt.

El segon tros va des de la carretera fins a al tancat elèctric que et baixa a la Pupi, aquest tros es un camí estret molt inclinat amb pedres soltes i molt de pinyes que no té cap complicació, però que agafa velocitat sense adonar-te’n gaire.

A partir del tercer tros, quan passes el segon tancat elèctric, es més divertit, es un corriol de baixada, ample que té un reguerot a mà esquerre, però que es fa bé, tot i que agafes una velocitat interessant.

Tens un altre tancat elèctric a l’esquerre, baixes uns metres seguint la traça del terra i et trobes a la dreta l’entrada a la última part que baixa fins a la Pupi, aquesta es la més divertida i bonica, li he comentat a l’Albert que es la que més m’agrada.

Té de tot, trialera estreta, tobogans, bones vistes, velocitat, pedres, però suficient com per poder anar ràpid i no tenir por de caure.

A l’alçada de la font que hi ha a la base de la pujada de la Pupi ens hem trobat vaques, ens han mirat però han seguit pasturant.

Hem passat l’últim tancat elèctric, perquè les vaques que estan pasturant no marxin i hem entrat a Osseja pel càmping, creat el poble i cap a casa.

Ens han sortit 17,59km que hem fet amb 1h 27m a una mitja de 12,1km/h amb un desnivell positiu de 702 metres i negatiu de 679 metres, cadència mitja de 66 rpm, mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 75% i màxima de 159 ppm que és el meu 92%, avui he sortit cansat, fa massa dies que surto amb bici i no descanso cames. El consum energètic de 1149 calories i la temperatura va pujant cada dia, avui 2,4 graus de mitja i cero de mínima, cada dia puja un pel més.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 17835 m
Total climbing: 711 m
Total descent: -711 m
Download file: 07_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix