El Vicenç es un veí de Osseja que està mirant de comprar una bicicleta elèctrica per sortir amb bici per la zona, i l’Albert, un altre veí, li ha deixat una elèctrica aquesta setmana que no hi és, avui hem sortit plegats a fer la ruta que vàrem fer el diumenge passat caminant tots plegats, però amb bici, fins el Refugi pastoral de Nahuja i tornada.

Hem sortit a les 8 del matí, no he volgut sortir abans perque m’ha sabut greu que es llevés tan d’hora, jo treballo aquesta setmana, però el Vicenç està de vacances.

Hem encarat la pujada cap a les antenes i després pista amunt fins arribar al creuament a 1723 metres.

Avui hi he posat 44m 34s fins el creuament, crec que es la vegada que he pujat més de pressa, tot i que he anat amb la FatBike.

Ell cap problema amb l’elèctrica, tenia por de la pujada, però jo ja li vaig dir que no patis pas, que amb l’elèctrica aniria bé.

Li han deixat una doble d’alumini, una Massi, amb rodes de 29 però 2.8 d’amplada, pot pujar i baixar el que vulgui amb aquesta bici.

Després del creuament es puja uns metres de més, poca cosa, fins arribar a 1750 metres, a partir d’aquí es baixa per pista fins el refugi.

El Vicenç ha baixat més lent que jo, normal, tija telescòpica avall i la resta era només qüestió de confiança.

Ha arribat al refugi amb un somriure d’orella a orella, content de les sensacions.

Ens hem fet la foto de rigor i hem seguit baixant per pista uns metres, per agafar el corriol que baixa a l’esquerre.

Li he recordat que no agafés més confiança del compte, i no ha calgut que li recordés, ha baixat bé, a ritme més lent que jo.

Hem anat fent fins arribar a la pista que va de Err fins a Nahuja, allà hem obert la balla, i pista avall cap a Nahuja, creat el poble i després pel corriol que va fins a Osseja.

El corriol li ha costat més, normal, es més trialera senzilla, però si no tens clar com funciona, millor anar poc a poc i posar peu si cal.

Hem entrat al poble per l’estació i ens hem plantat a casa amb 1h 8 minuts, el mateix recorregut que vàrem fer caminant el diumenge i que ens va costat 3 hores i mitja.

14,07km amb 1h 8m a una mitja de 12,3km/h, un desnivell positiu de 532 metres i negatiu de 502 metres, cadència mitja de 70 rpm, pols cardíac mig de 126 ppm que és el meu 73%, màxima de 162 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 854 calories i fresca, 1 grau negatiu de mitja arribant a una mínima de 3 negatius.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 14308 m
Total climbing: 543 m
Total descent: -548 m
Download file: 04_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix