Aquest matí he sortit amb la FatBike una estona, no gaire, ja que em quedaven encara 38 hores per recuperar la sortida d’ahir, i el Garmin em deia que millor descansar, però no me’n he pogut estar. Tenia una trialera nova, vista sobre mapa que volia fer amb la Fat.

La penjaré com la Trialera del mirador.

He sortit de casa tard, cap a dos quarts de nou del matí, cap al llac i cap a la pujada per pista del càmping de Palau de Cerdanya, pujada per la dreta per evitar la pista on poden haver-hi més cotxes i amb una temperatura més normal per la època de l’any del que hem tingut la setmana passada.

He anat combinant pedalar de peu i assegut, el meu mal a la cuixa dreta ha tornat, la famosa inflamació crònica del naixement del isquiotibials a la pelvis torna a emprenyar, quan menys estona pressioni el naixement del muscle sota la pelvis millor, més estona aguanto sense dolor.

Al creuament que hi ha al km 6,8 he seguit per la dreta, per la pista principal fins arribar a la carretera que puja cap a la Coma Morera, al km 11,6.

A partir d’aquí es puja per carretera, en mal estat i d’un sol cotxe, fins trobar un banc amb un mirador a l’esquerre al km 12,4, no arriba a un quilòmetre.

He parat per fer una foto des del mirador, hi ha una pau increïble, tot i que amb temperatures baixes no t’hi pots estar gaire estona per no acabar amb un constipat més important del que ja duc, sóc una màquina de treure mocs des de fa una setmana.

M’he posat la GoPro a l’arnés de pit i he començat a baixar per la trialera que vaig fer ja fa un parell de setmanes.

Et deixa a la carretera mateixa que has fet de pujada, però uns quilòmetres més avall.

Aquest cop l’he creuat i he seguit recte, buscant un corriol que baixés, segons vaig veure al mapa l’altre dia, hi havia un corriol que seguia avall.

L’he trobat, una pista bruta, però relativament ampla i inclinada, amb pedra solta i molta pinya i branquillons, però amb una roda ampla com duc, com si fos pla, cap problema.

M’ha deixat on em pensava, on habitualment hi ha el tancat elèctric que passo per baixar cap a Osseja quan faig la ruta d’una hora.

Coneguda, 4 tancats elèctrics, entre el segon i el tercer una pista en mal estat de baixada molt ràpida i després del quart un corriol entre mig del bosc preciós que acaba amb una vista del poble i de la vall just abans de començar uns tobogans molt divertits, que et deixen a un altre tancat, que després ja et dur a la pista que va al càmping de Osseja, entrem al poble i cap a casa.

En total m’han sortit 17,60km que he fet amb 1h 28m a una mitja de 11,9km/h amb un desnivell de 710 metres positius i negatius de 700, una cadència mitja de 66 rpm, pols cardíac mitjà de 131 ppm que és el meu 76% i màxima de 152 ppm que es el meu 86%, 1190 calories de consum energètic i 5,2 graus de temperatura mitja amb una mínima de 2 graus positius.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 17856 m
Total climbing: 748 m
Total descent: -753 m
Download file: 01_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix