He sortit de casa un pel tard, he estat treballant i no he mirat el rellotge.

Faltaven 10 minuts per dos quarts de nou del matí, he anat  buscar la pujada de pista del costat del Càmping de Palau de Cerdanya, creuant el poble cap el llac.

La pujada per pista de rigor i passat el Mas Tartas al següent creuament he anat a l’esquerre, en contes d’anar cap a la dreta i seguir la pista de rigor.

He deixat de banda l’entrada que faig habitualment i he seguit pista en amunt, tan bon punt acaba el bosc que hi ha a mà esquerre, hi ha una entrada que segons la cartografia anava a parar al mateix punt que faig habitualment amb l’entrada que hi ha a mà esquerre abans del bosc.

He creuat el tancat elèctric i de cop una pista estreta i poc transitada amb molt de desnivell avall, he baixat i he anat seguint el camí fins que m’he plantat en un tancat elèctric que estava sembrat.

Segons el mapa del Garmin, el camí seguia a mà esquerre, així que he obert el tancat i he anat cap a l’esquerre, però al final del sembrat no hi havia ni porta ni camí.

Seguint la cartografia hi havia camí, així que fet passar la bici per sobre del tancat i jo he hagut de passar per terra, hi havia corrent, he tocat el filferro i ho he entès perfectament.

El camí estava molt tapat, amb arbres petits, d’un parell de pams, que ho tapaven tot.

Suposo que devia ser un camí o una pista estreta abans, però ara ja no s’hi circula.

Camí amunt i camí avall, amb desnivells importants, poca distància, però del tipus serra.

En un parell de punts he hagut de caminar amb la bici al costat, hi havia trocs en mig d’on es deduïa que hi havia el camí inicialment i no es podia pedalar, poca cosa, però m’he encigalat una micona.

He acabat al mateix punt on hi ha el tancat elèctric que faig quan baixo pel camí que baixa després del tancat elèctric anterior al que he fet avui.

A partir d’aquí, senzill, un segon tancat i al final la baixada per entre mig del bosc fins a la base del mirador de la Pupy i cap a Osseja pel càmping, entrada i creuada del poble i a casa.

He parat el GPS amb 13,67km que he fet amb 1h 6m a una mitja de 12,3km/h amb un desnivell positiu i negatiu de 515 metres, cadència mitja de 69 rpm, pols cardíac mig de 128 ppm que és el meu 74% i màxima de 163 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 876 calories i temperatura més alta que ahir, mitja de 1 grau positiu i mínima de 2 graus negatius.

Aquí us deixo el track d’avui, que no crec que repeteixi.

Total distance: 14007 m
Total climbing: 551 m
Total descent: -553 m
Download file: 05_04_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix