Aquest matí he sortit d’hora amb la gravel, una cosa curteta, fins a Vallgrassa i tornada pels Budistes.

He sortit de casa que començava a clarejar, un quart i mig de vull que sortia de la porta de casa camí del Caprabo.

Sense trànsit, semàfors en verd, he pujat pensant que faria un bon temps.

Collet de la Fita a bon ritme i a dalt m’han sortit 14 minuts, es a dir un temps normal, res d’un bon temps que serien 13 minuts aproximadament.

M’he vingut amunt i les sensacions eren més bones que no pas la realitat, llàstima.

Fins al mirador dels caçadors, baixada cap als Holandesos i cap al pàrquing de Vallgrassa, on habitualment arribo amb 35 a 37 minuts des de casa, avui 36, ni bé ni malament, normal.

Baixada cap a Vallgrassa, un pel més fresc, es nota que el camí esta entre valls, i un cop a la Plana Novella, carretera cap a Can Grau i pujada als Budistes per la pista de darrera.

Just davant del palau he parat a fer la foto de rigor i avall, anava just de temps avui.

Entrada de nou al parc, baixada cap a Jafra i pujada cap a Sitges per Can Marcer.

Duia 19,7km amb 57 minuts i poc, he pensat que faria els 20 amb menys d’una hora sense problema, però això era quan comença la pujada de ciment camí de Can Marcer.

Ha marcat els 20 amb 59 minuts i mig, de pels que no dono, passat Can Marcer, m’ha donat la hora amb 20,12km, just just just.

Pujada cap al mirador dels caçadors i a partir d’aquí el ritme ja puja, es més baixada que pujada.

Al pàrquing de la Fita he girat cap a Mas Alba per anar cap a Vallpineda per les Casetes d’en Portacreu i Les Torres i pujar a Santa Bàrbara pel corriol de darrera, baixant al passeig i cap a casa, aquí si, amb molt de transit i havent de parar a les cruïlles.

He parat el GPS a la porta de casa amb 29,69km que he fet amb 1h 23m a una mitja de 21,4km/h amb un desnivell positiu de 593 metres i negatiu de 598 metres, cadència mitja de 72 rpm, potència mitja de 216W, màxima de 740W, mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 79% i màxima de 164 ppm que és el meu 95% i un consum energètic de 1205 calories. Temperatura mínima de 7 graus i mitja de 11,7, he sortit de primavera de dalt i de baix, perfecte. 4 sobre 5 de treball aeròbic i 3.2 sobre 5 d’anaeròbic, augmentar el llinda de Lactate com a primer benefici de la sortida d’avui, ara em diu 50 hores de recuperar, que no crec que pugui fer-les, sortiré demà si puc.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29833 m
Total climbing: 624 m
Total descent: -617 m
Download file: 31_03_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix