Ahir vaig descansar d’esport, bé, vaig anar a buscar llenya, però esport poc.

Aquest matí de dimarts m’he llevat amb molt mal de cap, com si tingués febre, però no en tenia.

He estat fent temps, he esmorzat i m’he pres quelcom, i no m’ha marxat, així que he decidit, amb molt poques ganes, de sortir a fer un vol amb la FatBike per la Cerdanya.

Eren quasi un quart d’onze del matí, temperatura més alta del normal per la època en que estem, però m’he abrigat molt, no anava gaire fi.

Des de la plaça del poble he baixat al llac i cap a Palau de Cerdanya per pujar per la pista que hi ha al costat del càmping, com faig últimament.

Al quilòmetre 7 des de casa hi ha una baixada a mà esquerre, just amb un tancat per animals, que marca Palau de Cerdanya 4,5km.

He fet la foto de rigor i m’he encigalat avall.

Es una pista que no hi cap un cotxe, en mal estat i amb molt de llenya i troncs en mig de la pista, que en algun punt té més inclinació i en altres es més planera, però no has de pedalar gaire.

A l’inici de la baixada, on deia Palau de Cerdanya, deia també en sentit contrari Jaça de Palau, i entenc que es aquest camí que a la vegada, es el que et dur al Mas Tartas i que he fet corrent més d’un cop.

He hagut de parar un moment a mitja baixada ja que hi havia 2 troncs d’arbre de banda a banda i no es podia passar, estaven separats entre ells la distància justa dels eixos de la bici.

Els he tret del corriol i he seguit baixant, per deixar a l’esquerre la pujada al Mas Tartas i he seguit recte fins el pont que passa pel riu.

No he pogut passat pel pont, es clar, es un tronc que va de banda a banda, he passat pel riuet, amb un peu a fora i l’altre al pedal ajudant a moure la bici, no m’he mullat, però no ha uns 15cm d’aigua, m’hagués mullat els peus si no hagués passat així.

D’aquí fins a baix al poble hi ha 2 tancats que has de baixar de la bici per poder-los obrir, passar i tancar o passar amb la roda de davant aixecada.

He aparegut a Palau de Cerdanya, creuant el pont verd que passa per sobre del riu, i per carretera fins el llac primer i després cap a l’església, per arribar a casa després.

M’han sortit 12,30kkm que he fet amb 1h 4m amb un desnivell de 437 metres, desnivell mínim 1182 metres i màxima de 1552 metres, cadència mitja de 65 rpm, mitja cardíaca de 120 ppm que és el meu 69% i màxima de 142 ppm que és el meu 82%.

Tot i el baix pols cardíac, m’ha costat molt de pujar, mentalment he hagut de fer un esforç per no fer mitja volta, i en algun punt he posat un pinyó de més per tal de poder respirar millor, tinc un constipat interessant crec.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 12404 m
Total climbing: 437 m
Total descent: -436 m
Download file: 02_01_2023.gpx

Digues si t'ha agradat

Comparteix