Ahir em vaig llevar amb molt mal de cap, la meva dona amb febre, jo m’ho vaig mirar a mig matí i estava a 39, es a dir febre, però al vespre ja vaig tornar a temperatures normals, 36 i aquest matí m’he llevat a 36, he sortit a fer la última de l’any.

No he volgut anar gaire lluny, estic bé, però no cal forçar la moto, així que he sortit tard, eren dos quarts d’onze del matí.

Des del pàrquing de Osseja cap a l’església i baixada al llac, d’allà fins a Palau de Cerdanya anant a buscar el càmping i amunt per la pista.

Avui he mirat d’anar per la dreta al primer creuament, sempre he fet l’esquerre, i havia vist a la cartografia que ambdós camins es trobaven a dalt, i si, es troben just on hi ha les tanques perquè no surtin els animals a l’estiu.

Crec que surten uns 200 metres de més que no pas per la pista normal de pujada, aquesta està un pel més trencada i menys transitada, però es puja prou bé, la repetirem, menys cotxes segur.

Per pista amunt, al quilòmetre 5 deixes Mas Tartas a l’esquerre i al km 6,2 el creuament, seguim per l’esquerre amunt fins el quilòmetre 9, on anem a l’esquerre després del tancat elèctric per començar a baixar cap a Osseja ja de tornada, marca 2,5km.

El gel i la neu que hi havia a inici de setmana, que es mantenien perquè hi havia un grau negatiu, avui estaven perillosos, el gel suava, estàvem a inici de la pujada a 5,8 graus i a cota 1600 a 3,8 graus, no hi ha gel que es mantingui així.

Un pel perillós, ja que relliscava moltíssim, però no he caigut, m’he endut un parell d’ensurts, però res més.

Aquí us deixo 3 minuts de la part que més m’agrada de la baixada.

Es baixa per uns corriols que acaben en unes trialeres amb inclinació molt boniques, entres al poble pel càmping que hi ha a la part de dalt, creues el poble cap al pàrquing i ja ho tenim.

Ruta de 12,56km que he fet amb 1h 4m a una mitja de 11,7km/h amb un desnivell de 452 metres, el desnivell negatiu que em dona el Edge 820 falla, per tan no el contemplo, cadència mitja de 63 rpm, mitja cardíaca de 126 ppm que és el meu 73% i màxima de 158 ppm que és el meu 91%, calor, mitja de 4,6 graus quan aquesta ruta que vaig fer fa 3 dies em donava sota zero, mínima de 3 graus i màxima de 10. Desnivell mínim de 1181,8 metres i màxim, abans de començar a baixar de 1620,4 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 12720 m
Total climbing: 468 m
Total descent: -475 m
Download file: 30_12_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix