Ahir vàrem fer una convocatòria de última hora, a les 7 al Caprabo o a les 7:30 a Can Lloses, ruta pistera, anar fins a Les Gunyoles i tornar. A les 7 hi havia el Damià al Caprabo i a les 7:30 quan hem arribat a Can Lloses el David de Vilanova ens esperava.

Hem baixat per carretera fins a l’entrada de la casa de colònies Mas d’en Giralt, hem seguit pel corriol fins arribar a Can Suriol, a la carretera d’Olivella i hem anat per carretera uns 100 metres, com sempre, per trobar el camí d’entrada a la pista que ens dur a Les Gunyoles.

No tenim clar que li ha passat al Damià avui, ens ha dit que la setmana passada va tenir una mala experiència pujant la Fita, quan un ciclista amb bambes, pantalons curts i una bicicleta de 26 polsades el va passar com si ell anés a peu, ho va intentar però no va poder agafar-lo fins que el va trobar parat just després dels caçadors, quan s’arriba al cim que es comença a baixar cap als Massets, assegut tranquil·lament mirant-lo. Suposo que el va marcar, avui ens ha dut a un ritme infernal, hem anat tota l’estona com a gossos intentant seguir-lo, més jo que no pas el David que encara ha mirat de plantar-li cara en algun moment, jo no he pogut en cap moment ni apropar-me a ell. L’altre opció, segons ell, es que ahir va sopar entrecot de la mateixa vedella que va menjar el Contador, potser es aquesta la resposta.

Hem arribat a Les Gunyoles, hem fet parada per fer la foto, l’únic moment que hem tingut de descans i hem baixat cap a l’Arboçar de Dalt per anar tornant per Can Traval, Can Surià, Mas Milà i Sant Pere de Ribes per carretera fins a Can Lloses de nou. Allà ens hem acomiadat del David que ha tornat cap a Vilanova per carretera i el Damià i jo hem tornat cap a Sitges, però agafant la riera i anant a parar al camp de vol i a l’autòdrom, ell m’ha acompanyat fins a l’entrada de l’Ermita del Vinyet i d’allà ambdós cap a casa.

A mi en total m’han sortit 48,81km que hem fet en 2 hores 24 minuts, a una mitja de 19,8km/h!!! El David em diu que ha ell anant i venint a Vilanova li ha sortit una mitja de 19,4km/h, segueix sent molt alta. La velocitat màxima de 48,9km/h, en el meu cas el consum energètic de 2176kcal, la mitja cardíaca de 133 ppm i la màxima de 159 ppm, la mitja de cadència de 82 rpm, el desnivell positiu de 844 metres i el negatiu de 842 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 48811 m
Total climbing: 844 m
Total descent: -842 m
Download file: 15_08_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix